Càmping Ampolla Playa. Relax i diversió al Delta de l´Ebre

CAT | ES

Més d'una vintena d'esportistes i equips rapitencs seran premiats divendres en la X Nit de l'Esport

El Pavelló Firal acollirà el 25 de novembre a partir de les 20.30 l’esdeveniment organitzat per la regidoria d’Esports de l’Ajuntament. Andrea Navarro i Anna Zafra, del Club Twirling Els Alfacs, rebran la menció especial

Publicat el21/11/2016

Més d’una vintena d’esportistes i equips rapitencs seran premiats divendres en la X Nit de l’Esport | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...El proper divendres 25 de novembre tindrà lloc al Pavelló Firal de La Ràpita la desena edició de la Nit de l'Esport, un esdeveniment amb el qual la regidoria d'Esports de l'Ajuntament i el conjunt del govern local premia i ret homenatge als esportistes locals per la seva trajectòria en l'últim any. A la vegada, és també un reconeixement a les entitats, clubs, entrenadors, professors i monitors que hi posen també el seu esforç i dedicació per a la formació dels esportistes. Enguany, la menció especial que atorga la regidoria d'Esports serà per a Andrea Navarro i Anna Zafra, del Club Twirling Els Alfacs.

“La Ràpita és una ciutat que viu l'esport d'una manera formidable, amb un gran planter d'esportstes professionals, però també amb tots aquells ciutadans que viuen l'esport d'una manera lúdica i saludable”, ha assegurat la regidora d'Esports Àngela Reverté. “Durant aquesta nit reconeixerem l'esforç dels nostres esportistes, la seva tenacitat i la seva disciplina i posarem en valor l'activitat esportiva que es genera al nostre poble”, ha afegit.


Menció especial

Andrea Navarro i Anna Zafra, les dos atletes que rebran la menció especial enguany, tenen 16 anys i es van iniciar al món del twirling als 3 i 5 anys respectivament. Formen part de l'Equip Júnior del club i fa tan sols 3 anys que competeixen juntes en la modalitat parella. S'han proclamat diverses vegades campiones de Catalunya i d'Espanya, i recentment han aconseguit la medalla d'or a la Copa d'Europa de clubs, tot proclamant-se campiones d'Europa. Durant els darrers tres anys han estat l'única Parella Júnior que ha representat la Selecció Espanyola en els Campionats d'Europa i del Món.

La seva passió pel twirling ha fet que les dues es converteixin en un referent per a la resta d'atletes del club a nivell nacional i també s'han convertit en la màxima representació del club internacionalment. Aquesta temporada 2017 treballaran dur i lluitaran per continuar representant la selecció en la modalitat parella júnior al proper Campionat d'Europa que tindrà lloc a Itàlia.


Els guardonats

La resta de guardonats durant la novena Nit de l'Esport Local són: Juan Carlos Román Vera (Club Patí Rapitenc, secció bàsquet); Judit Forné Rochet (Club Patí Rapitenc, futbol sala femení); Joan Zaragoza González (Club Centre Excursionista La Foradada); CB Futsal la Ràpita (Club de Bàsquetbol La Ràpita); Anna Navarro Subirats (Club Patí Rapitenc, secció Patinatge); Àngela Geballi Sancho (Club Tennis Serramar); Joan Bel Arnaru i Aaron Cano Rueda (Club Nàutic Sant Carles, secció Rem); Àlex Forés Gil (Club de Futbol Sala Rapitenc); Carme Sancho Ferré (Club Nàutic Sant Carles, secció Natació); Joan Ruiz Francisco (Moto Club Menjarrutes); Marc Requena Ros (Club d'Escacs La Ràpita); Ramon Lluís González Reverter (Fondistes Rapitencs); Mariona Curto Torta (Club Gimnàstic Rapitenc); Luis Valle Romero (Club Bitlles Alfacs); Adolfo Morà Borràs (Motoclub Sant Carles); Tatiana Valentinyova (PME La Ràpita-Natació); Conjunt Rítmica Xaloc (Club de Rítmica Xaloc); Equip Cadet de la UE Rapitenca; Patricia Moras (Club Twirling Els Alfacs); Ainhoa Gasparín Cortès (Club d'Espeleologia Dinàmic).

Comentaris