Montsport, via verda, lloguer de bicicletes, activitats multiaventura i barranquisme

CAT | ES

Més de 1.500 persones gaudeixen gratuïtament de les activitats de la Festa del Mar

La novena Festa del Mar es va celebrar dissabte al port de la Marina Sant Carles, coincidint amb el Marina Day, i es traslladà diumenge a la platja de Garbí

Publicat el12/6/2017

Més de 1.500 persones gaudeixen gratuïtament de les activitats de la Festa del Mar | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... La novena Festa del Mar de la Ràpita  ja concentrat a més de 1.500 persones


Sant Carles de la Ràpita ha acollit aquest passat cap de setmana 10 i 11 de juny la novena Festa del Mar, que ha permès apropar al públic en general l'oferta nàutica i aquàtica de la destinació, de la mà dels socis i empresaris de l'Estació Nàutica Sant Carles de la Ràpita - Delta de l'Ebre. Així, entre dissabte i diumenge 1.500 persones han pogut gaudir de forma gratuïta de diverses activitats com kitesurf, windsurf, paddelsurf, submarinisme, cable esquí, sortides amb embarcació, visites a les muscleres i degustacions gastronòmiques, a més de tallers artesanals, mercadets, i una fira d'ocasió de material nàutic, entre d'altres.

Des de l'organització han valorat positivament l'edició d'enguany, tenint en compte que “vam començar organitzant-se ara fa nou anys amb una quarantena de participants i enguany la xifra de participants ja ha superat els 1.500”, destacava Jordi López, coordinador de l'Estació nàutica. Segons López, “l'objectiu d'aquest esdeveniment és donar a conèixer al públic més proper i de forma gratuïta que al costat de casa tenen un gran parc d'atraccions aquàtic integrat en un medi natural com és la badia dels Alfacs”.

La novena Festa del Mar es concentrà dissabte al port de la Marina Sant Carles, coincidint amb el Marina Day, i es traslladà diumenge a la platja de Garbí, on el bon temps del cap de setmana va afavorir l'èxit de públic en les dues jornades, organitzades per l'Estació Nàutica del municipi, amb el suport de l'ajuntament de la Ràpita, Sant Carles Marina i Ports de la Generalitat, i la col·laboració de la Unió de Comerç Rapitenc, Fepromodel i Unió de Productors de Mol·luscos del Delta de l'Ebre, entre d'altres.

Segons l'alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós, la Festa del Mar “és un exemple de la suma d'esforços entre el sector públic i el privat per convertir la Ràpita en un referent turístic des del punt de vista nàutic, ja que disposem d'un entorn privilegiat com és la badia dels Alfacs i d'unes instal·lacions de primer nivell, amb el Club nàutic i la Marina Sant Carles, que ens permeten treballar de manera estratègica el desenvolupament nàutic del nostre municipi”.

D'altra banda, la regidora de Turisme Rosa Anglès, ha assegurat que “moltes empreses que formen part de l'Estació Nàutica de la Ràpita han ampliat els seus recursos, amb més equipaments, més embarcacions, i això demostra que l'activitat turística al voltant de la nàutica va creixent i està plenament consolidada entre els mesos de juny i setembre al nostre municipi”.


Més de 1.500 persones gaudeixen gratuïtament de les activitats de la Festa del Mar | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...

Comentaris