Venda online productes de la Terra

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#8/12/2022#) AND (caducitat>=#8/12/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Més de 100 climbers es junten a Morella durant el cap de setmana

El 2n Open de Boulder Urbà JeansTrack Morella ha estat un èxit de participació i públic durant la fase de classificació

Etiquetes   activitats outdoor, escalada, morella, els ports

Publicat el20/5/2019

Més de 100 climbers es junten a Morella durant el cap de setmana | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Aquest cap de setmana s'ha desenvolupat el 2n Open de Boulder Urbà JeansTrack Morella al qual han acudit 115 escaladors i escaladores. Així, el dissabte es va desenvolupar la fase de classificació amb bloc distribuïts per tota la ciutat on la gran participació i públic ha estat constant. D'aquesta manera, la competició morellana s'ha convertit en un aparador d'aquest esport per al públic general i una gran trobada d'escalada.

La regidora d'Esports, Lola Viñals, ha destacat que “en cada edició aquesta competició està creixent i ens permet conéixer este esport que habitualment es practica als afores, dins de la nostra ciutat”. L'edil ha explicat que “enguany han estat 115 els escaladors i escaladores que han participat i també qui s'han apropat a Morella a gaudir d'aquest esdeveniment innovador”. Finalment, ha aprofitat per a “agrair a ESPEMO la seua implicació en l'organització d'aquesta activitat per a que totes i tots disfrutem de l'esport en general i l'escalada en particular.

D'altra banda, el president de la Societat Esportiva ESPEMO, Raúl Boix, ha destacat que “aquesta segona edició de l'Open de Boulder Urbà JeansTrack Morella ha estat un èxit de participació i esperem que l'any que ve puguem ampliar les inscripcions i les zones d'escalada”. A més, ha volgut “agrair a l'ajuntament el seu suport a l'hora d'organitzar activitats com aquesta i a la marca local JeansTrack que s'implica durant els treballs d'organització de la competició”.SANT ROC 2022. L’Hospitalet de l’Infant, del 12 al 16 d’agost


Fotos: Cedida