Hostal - Restaurant Pous de la Neu. Parc Natural dels Ports
Pics Mont Caro. Especialistes de la muntanya

Mel Muria, la millor mel d'Alta Muntanya al concurs Reina de Mels

L’empresa perellonenca Mel Muria va guanyar el primer i segon premi a la millor mel d’Alta muntanya durant la desena edició del concurs Reina de Mels, celebrat en el marc de la Fira Q de Balaguer

Publicat el3/5/2017

Mel Muria, la millor mel dEl passat cap de setmana, l'empresa perellonenca Mel Muria va guanyar el primer i segon premi a la millor mel d'Alta muntanya durant la desena edició del concurs Reina de Mels, celebrat en el marc de la Fira Q de Balaguer (Noguera). El concurs premia les millors mels de Catalunya i el veredicte del jurat es dona a conèixer durant la jornada de la mel, en el marc de la Fira Q de Balaguer.

Rafel Muria, president de l'empresa Mel Muria, ha fet una valoració molt positiva d'aquest premis «perquè, una vegada més, consoliden, avalen i reconeixen la qualitat de Mel Muria tant a nivell nacional com internacional».

Cal recordar que, a la passada edició de Firabril del Perelló, al 32è concurs de la mel considerat el més antic de l'estat espanyol, l'empresa Mel Muria va aconseguir l'Abella d'Or a la millor mel de totes les mels i també va ser guardonada amb el 2n premi a la millor mel de taronger i el 2n premi a la millor mel de mil flors.