Mas de la Cuixota. Activitats tradicionals al Delta de l´Ebre. Serveis turístics

CAT | ES

Masia Tarranc, on trobar el descans i la tranquil·litat

Masia Tarranc, on trobar el descans i la tranquil·litat | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...Al bell mig del Parc Natural del Delta de l'Ebre, al petit municipi dels Muntells, trobem la Masia Tarranc, un allotjament rural gestionat per una empresa familiar. En cada racó de la masia es fa palès l'estima que els seus propietaris tenen per aquest imponent, a la vegada que fràgil i canviant, entorn natural.

La masia es troba a menys d'un quilòmetre de la platja d'Eucaliptus i de la llacuna de l'Encanyissada. Amb una superfície de 80 m2 habitables, disposa de tots els serveis per a proporcionar el descans i la tranquil·litat que busquen els seus hostes. Amb una zona exterior de 125 m2 amb terrassa, pati, barbacoa, jardins i zona infantil, que permet gaudir del paisatge i dels capvespres captivadors del Delta de l'Ebre.

A més, els propietaris de Masia Tarranc, compaginen la gestió de l'allotjament amb els serveis turístics a través de la seua empresa 4 Camins. Per això poden oferir als visitants de la casa un ampli ventall d'activitats lligades a la terra i a la gastronomia.

La ruta 4 Camins, són propostes per endinsar-se al delta, conviure amb la seua gent i conèixer la seua història, tradicions i gastronomia, on l'arròs té un paper protagonista. Rutes per gaudir dels paratges naturals que són reserva de la Bioesfera.


Masia Tarranc, on trobar el descans i la tranquil·litat Masia Tarranc, on trobar el descans i la tranquil·litat Masia Tarranc, on trobar el descans i la tranquil·litat Masia Tarranc, on trobar el descans i la tranquil·litat Masia Tarranc, on trobar el descans i la tranquil·litat Masia Tarranc, on trobar el descans i la tranquil·litat


El Pinell de Brai, on la terra regala plaers


profisio - fisioteràpia esportiva i per a la salut - Amposta - Joan Lluís Fernàndez (col·legiat 10289)