El tren de Bot Lo Sarmentero. Bar-cafeteria, Punt d´informació turística. Antiga Estació de Bot (Terra Alta)

CAT | ES

MASIA RURAL LO MOLÍ DEL PONT
Cornudella de Montsant

Masia rural formada per quatre cases independents, de diferents capacitats, decorades amb encant i completament equipades per aconseguir un ambient confortable i acollidor.

 MASIA RURAL LO MOLÍ DEL PONT<br>Cornudella de Montsant | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


Masia rural formada per quatre cases independents, de diferents capacitats, decorades amb encant i completament equipades per aconseguir un ambient confortable i acollidor. Era l'antic molí fariner de la vila de Cornudella de Montsant. 

A la comarca del Priorat, situada estratègicament, al costat del riu Siurana, davant del pantà de Siurana, al peu del parc natural de la serra del Montsant i de les zones d'escalada, en un entorn natural i de tranquil·litat, i disposant d'un accés bo i ràpid.


MASIA RURAL LO MOLÍ DEL PONT<br>Cornudella de Montsant MASIA RURAL LO MOLÍ DEL PONT<br>Cornudella de Montsant MASIA RURAL LO MOLÍ DEL PONT<br>Cornudella de Montsant MASIA RURAL LO MOLÍ DEL PONT<br>Cornudella de Montsant MASIA RURAL LO MOLÍ DEL PONT<br>Cornudella de Montsant

Comentaris


Advertisement