Lo Sirgador, llagut turístic. Activitats al riu Ebre i a la Via Verda

CAT | ES

Masdenverge obre aquest dissabte el II Circuit de Canicross Terres de l'Ebre

Masdenverge ha organitzat per a aquest pròxim dissabte la sisena edició del Canicross Masdenverge, primera de les proves de les cinc que inclouen el Circuit de Canicross de les Terres de l’Ebre per a la temporada 2016/2017.

Publicat el10/11/2016

Masdenverge ha organitzat per a aquest pròxim dissabte 12 de novembre la sisena edició del Canicross Masdenverge, primera de les proves de les cinc que inclouen el Circuit de Canicross de les Terres de l'Ebre per a la temporada 2016/2017. Si bé és el segon any del Circuit, per a Masdenverge serà el primer cop que hi forma part.

Masdenverge obre aquest dissabte el II Circuit de Canicross Terres de l’Ebre | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...A més del canicross, dissabte també tindrà lloc la vuitena edició de la Cursa i Caminada Popular i, tot i que està inclosa dintre del Circuit de Curses per Muntanya de les Terres de l'Ebre, no és prova puntuable.

Hi hauran dos circuits, un de 15'14 km i 223 md+ per a la cursa i un altre de 8'1 km i 49 md+ que compartiran els participants de la caminada i el canicross. Tots dos recorreguts passaran per les basses de la Foia, una zona humida integrada al curs del barranc de la Galera que forma un ecosistema de gran importància ambiental, amb una gran diversitat de fauna i flora. Les basses de la Foia de Masdenverge estan incloses al Pla d'Espais d'Interès Natural de la Generalitat de Catalunya (dintre de barrancs de Sant Antoni-Lloret-la Galera).

El 6è Canicross i la 8a Cursa i Caminada de Masdenverge, que començarà a les 10 del matí amb sortida i arribada a la zona esportiva, està organitzada pel Club Centre Excursionista Masdenverge i la Regidoria d'Esports del municipi. La participació està limitada a 400 persones.


II Circuit de Canicross Terres de l'Ebre

La nova edició el Circuit de Canicross consta de cinc proves que es programen durant l'hivern, pensant en el benestar dels gossos que hi participen, ja no poden correr amb temperatures elevades, per aquest motiu els organitzadors programen les curses entre final d'un any i començament del següent.

Cal recordar que en totes les proves hi ha un veterinari que fa un examen al gos per saber si està en condicions d'afrontar la prova i s'exigeix als participants que el gos tingui més de 12 mesos i menys de 10 anys. A més cal presentar la cartilla de vacunacions al dia i que tingui el xip implantat.


Calendari II Circuit de Canicross Terres de l'Ebre


Masdenverge obre aquest dissabte el II Circuit de Canicross Terres de l’Ebre | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...    Imatge del Canicross de Masdenverge 2015 | Foto: Ramon Panisello

Comentaris