Benifallet, un paisatge que enamora

CAT | ES

Lluisma Mas i Paula Espinach guanyen la 10a Cursa de la Serra de les Fites

Amb la d´aquest passat diumenge, la Cursa de la Serra de les Fites de la Pobla de Massaluca va arribar a la 10a edició, una de les proves més veteranes de les que se celebren a les Terres de l´Ebre.

Publicat el28/3/2017

Lluisma Mas i Paula Espinach guanyen la 10a Cursa de la Serra de les Fites | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... Lluisma Mas i Paula Espinach guanyadors de la 10a Cursa de la Serra de les Fites


Amb la d’aquest passat diumenge 26 de març, la Cursa de la Serra de les Fites de la Pobla de Massaluca va arribar a la 10a edició, una de les proves més veteranes de les que se celebren a les Terres de l’Ebre. Organitzada per l’Associació Esportiva Massaluca, entre les diferents modalitats hi van participar un total de 221 corredors.

A la cursa absoluta, amb un circuit de 21’2 km i 800 md+ i puntuable al Circuit de Curses per Muntanya de les Terres de l’Ebre, hi van participar 102 corredors. Puntualment sortien a les 9.30 h del centre del municipi, ja que una de les novetats d’enguany és que l’arc d’arribada i sortida es va situar a la plaça Major de la vila.

Lluisma Mas (Montbike Amposta), va guanyar la cursa absoluta en una prova que els mateixos esportistes qualifiquen de «corredora». Amb la victòria d’ahir a la Pobla, Mas es manté com a líder a la classificació del Circuit en la categoria homes. El podi masculí de la Serra de les Fites es va completar amb Vicent Herrera (CCE La Foradada) i Víctor Hugo Vicente en segon i tercer lloc respectivament.

La primera fèmina a arribar a la meta va ser Paula Espinach (Maestrazgo-Escuder Téxtil), seguida pocs minuts després d’Eva Cristina Llobat (Montbike Amposta) i Àngels Centelles (Borges Trail).

No van faltar els cócs en el que ja és una tradició i singularitat de la Cursa de la Serra de les Fites, un gran assortit de dolços casolans que se n’encarreguen d’elaborar les dones de la Pobla, tant per als participants de la prova com per als acompanyants.


Lluisma Mas i Paula Espinach guanyen la 10a Cursa de la Serra de les Fites | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... Podis de la cursa absoluta

Lluisma Mas i Paula Espinach guanyen la 10a Cursa de la Serra de les Fites | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... Participants de la cursaComentaris