Pics Mont Caro. Especialistes de la muntanya

CAT | ES

Les Jornades d'Oficines de Turisme de Catalunya 2017 se celebraran a Ulldecona

Són jornades de formació per als professionals del sector, que suposen a la vegada un marc ideal per a la descoberta de l’oferta turística del municipi i de la comarca que les acull

Publicat el1/6/2017

Les Jornades d’Oficines de Turisme de Catalunya 2017 se celebraran a Ulldecona | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... Imatge de les pintures rupestres a uns dels abrics de la serra de Godall a Ulldecona

Els propers 8 i 9 de juny se celebrarà a Ulldecona la trobada anual d'Oficines de Turisme de Catalunya, organitzada per l'Associació de Professionals de Turisme de l'Administració Local de Catalunya (APTALC) amb la col.laboració de l'Ajuntament d'Ulldecona. Es tracta d'unes jornades de formació per als professionals del sector, que suposen a la vegada un marc ideal per a la descoberta de l'oferta turística del municipi i de la comarca.

Durant aquest dos dies, els professionals d'arreu de Catalunya visitaran a Ulldecona el Museu Natural de les Oliveres Mil·lenàries de l'Arion i el conjunt d'art rupestre i el Centre d'Interpretació de l'Ermita de la Pietat. Així mateix, gràcies a la col.laboració de l'Ajuntament de Santa Bàrbara, els professionals turístics podran també fer una visita al Museu de la Vida de la Plana de la localitat. A més, durant els dos dies, els participants a les jornades podran degustar productes del territori amb una variada oferta gastronòmica, de la mà del Restaurant Les Moles, l'Antic Molí, tots dos amb estrella Michelin, dos restaurants dels Valentins, l'Era i el Caçador, i el Restaurant Diego de Santa Bàrbara.

El tret de sortida tindrà lloc el dijous al matí a la Casa de Cultura, a càrrec de l'alcaldessa d'Ulldecona, Núria Ventura, i la cloenda tindrà lloc l'endemà, a l'Ermita de la Pietat, a càrrec del Director General de Turisme de Catalunya, Octavi Bono.

Pel que fa a la part formativa, s'ha previst un total de cinc àmbits de treball sobre temes rellevants de gestió turística. Hi haurà un taller de tècniques de creativitat per a la innovació en la comunicació de les destinacions, una xerrada dels programes de treball amb el sector de l'Agència Catalana de Turisme sobre el turisme cultural i el turisme enogastronòmic, una altra xerrada sobre les oficines d'informació 4.0, una sobre transformació digital i el rol de l'informador turístic i una darrera sobre el segell de Patrimoni Mundial de la Unesco i, específicament, sobre el projecte “Ulldecona, un passeig per la història”.

A més, durant la celebració de les jornades hi haurà en marxa un concurs d'instagram i, en l'acte de cloenda, s'entregaran també els premis APTALC 2016.


Les Jornades d’Oficines de Turisme de Catalunya 2017 se celebraran a Ulldecona | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... Centre d'Interpretació d'Art Rupestre “Abrics de l'Ermita”, situat als baixos de l'Ermita de la Pietat d’Ulldecona

Comentaris