Benifallet, un paisatge que enamora
Cąmping Ampolla Playa. Relax i diversió al Delta de l“Ebre

CAT | ES

La Reserva Natural de Sebes instal·larą un nou observatori de fauna

Es construirą un nou tram de passera a la zona del bosc de ribera, dotant d’un nou atractiu aquest espai natural

Etiquetes   natura patrimoni, flix, reserva natural sebes, ribera ebre

Publicat el12/9/2018

La Reserva Natural de Sebes instal·larą un nou observatori de fauna | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


En el marc dels ajuts als espais naturals protegits de la Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament de Flix va rebre un ajut de 31.804,85 € per dur a terme diferents actuacions de conservació i manteniment d'infraestructures de la Reserva Natural de Sebes. Grącies a aquest ajut, s'estą duent a terme la construcció d'un nou tram de passera a la zona del bosc de ribera, un nou ramal de la que es va construir el 1993, que acabarą amb un observatori de fauna.

Les actuacions han comenēat ja fa un parell de setmanes i en pocs dies la infraestructura estarą construļda, dotant d'un nou atractiu aquest espai natural. D'altra banda aquest ajut permetrą també renovar cartelleria antiga, millores a la zona d'aparcament, i altres equipaments de la Reserva. Aquests ajuts, que feia dos anys que no es convocaven, són una de les fonts principals de finanēament per al manteniment de la biodiversitat i els equipaments d'aquest espai natural protegit.

El Grup de Natura Freixetambé n'ha estat beneficiari d'un, destinat bąsicament al manteniment d'hąbitats i espčcies protegides.


Foto: Grup de Natura Freixe
Cąmping Ampolla Playa. Relax i diversió al Delta de l’Ebre

Comentaris