Montsport, via verda, lloguer de bicicletes, activitats multiaventura i barranquisme

CAT | ES

Sant Carles de la Ràpita participa a la fira de creuers Seatrade, als Estats Units

Els ports de Palamós, Roses i Sant Carles de la Ràpita i les seves destinacions participen a la Seatrade Cruise Global per impulsar l’activitat de creuers, fidelitzar companyies i captar-ne de noves. Costa Brava Cruise Ports i Delta Ebre Port promouran davant del sector els nous serveis i les noves opcions turístiques que s’ofereixen als creueristes

Publicat el15/3/2017

Sant Carles de la Ràpita participa a la fira de creuers Seatrade, als Estats Units | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... El gerent de Ports de la Generalitat i tècniques en creuers a la fira Seatrade


La Generalitat de Catalunya, a través de l'empresa pública Ports de la Generalitat, participa a la fira Seatrade Cruise Global 2017, amb els ports de Sant Carles de la Ràpita (Montsià), Palamós (Baix Empordà) i Roses (Alt Empordà) i les seves destinacions que sumaran esforços per promoure, a través de Delta Ebre Port i Costa Brava Cruise Ports, serveis i paquets turístics entre la indústria creuerística, així com buscar noves línies de creuer. El gerent de Ports de la Generalitat, Joan Pere Gómez Comes, assisteix per primer cop a aquesta important cita del sector de creuers, acompanyat dels responsables tècnics de la resta d'institucions catalanes.

La Seatrade Cruise Global és l'aparador internacional més important del sector de creuers, que se celebra del 13 al 16 de març, a Fort Lauderdale, Florida, (Estats Units). Aquest fòrum és el punt de trobada de les principals companyies de creuers del món amb els ports, els operadors turístics, els socis i els professionals de la indústria.


Impulsar els creuers a les Terres de l'Ebre i a la Costa Brava

Els representants de Delta Ebre Port i Costa Brava Cruise Ports donaran a conèixer aquests dies als responsables de la indústria creuerística d'arreu del món els tres enclavaments catalans i les principals activitats que poden fer els turistes de creuer. Les accions comercials que es duran a terme aquests dies aniran encaminades a captar noves línies de creuer i continuar consolidant companyies.

Les marques Delta Ebre Port i Costa Brava Cruise Ports han estat possibles gràcies als acords institucionals per a promoure els tres ports gestionats per la Generalitat amb tràfic de creuers, així com l'ampli ventall d'activitats culturals, històriques, gastronòmiques, esportives i d'oci que s'ofereixen als turistes de creuer.

Així, les institucions compromeses en treballar pel creixement de l'activitat creuerística a la costa catalana són les següents: Ports de la Generalitat; l'Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita, l'Ajuntament de Palamós i l'Ajuntament de Roses i ; el Patronat de Turisme Terres de l'Ebre i el Patronat de Turisme Costa Brava - Girona; així com la Cambra de Tortosa, la Cambra de Girona i la Cambra de Palamós.
Comentaris