suma’t al canal whatsapp d’EbreActiu

CAT | ES

La platja de Riumar torna a lluir la bandera blava

La recuperació del distintiu ha vingut acompanyada de l’estrena de passarel·les d’accés a la platja

Publicat el4/7/2017

La platja de Riumar torna a lluir la bandera blava | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... Hissada de la bandera blava a la platja de Riumar


La recuperació de la bandera blava a la platja de Riumar, després de tres anys sense obtenir-la, ha vingut acompanyada de l'estrena de passarel·les d'accés a la platja de Riumar després d'anys de demandes, per part de la ciutadania i sector turístic, a causa del mal estat que presentaven les anteriors.

Per a celebrar aquests dos fets, l'Ajuntament de Deltebre va organitzae ahir un acte a la vora de la platja amb el qual va participar el subdelegat del Govern de l'estat espanyol a Tarragona, Jordi Sierra. Sierra va inaugurar les passarel·les atès que l'obra està sent executada pel Ministeri de Medi Ambient, a partir de les gestions de l'actual govern municipal de l'Ajuntament, amb una dotació econòmica de més de 440.000€.

L'alcalde de Deltebre, Lluís Soler, va posar en valor la recuperació de la Bandera Blava i va puntualitzar que “la nostra aposta per Riumar i per fomentar el turisme no es podia entendre sense la millora de les platja per optar, novament, a disposar d'aquest guardó que no només premia la qualitat de l'aigua, sinó també la infraestructura i serveis que ofereix la platja”.

Per la seva banda, el subdelegat del govern de l'estat a Tarragona, Jordi Sierra, va subratllar que “des de l'estat s'ha realitzat una aposta concreta per renovar aquestes passarel·les i oferir a la ciutadania i als visitants uns accessos de qualitat per gaudir de la platja de Riumar amb les millors condicions”. Durant la propera setmana es finalitzaran les passarel·les que manquen i està previst que, el proper any, es realitzi la substitució de la passarel·la central.

Comentaris