Benifallet, un paisatge que enamora

CAT | ES

La pesca de la tonyina gegant amb TOPfisher

La pesca de la tonyina gegant amb TOPfisher | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


Topfisher, és una empresa d'oci, que engloba el lloguer d'embarcacions, de llanxes i barques, així com, sortides de pesca, esports nàutics i excursions nàutiques, en el cor de la Costa Daurada, en un paratge inigualable de naturalesa i belles cales, com és el Delta de l'Ebre.

Disposen d'una àmplia gamma d'embarcacions per al lloguer, en el port de l'Ametlla de Mar i L'Ampolla, des de les més petites per navegar sense titulació, fins a les més potents, totes elles preparades per als esports nàutics i la pesca esportiva.

En els charters de pesca, Topfisher s'ha especialitzat en la pesca de la tonyina gegant, més d'altres modalitats de pesca.

També ofereixen el lloguer d'una gran varietat d'accessoris per a esports nàutics (inflables, wake, eski, canyes de pesca, etc…), per gaudir al màxim el lloguer de les embarcacions.

Topfisher organitza excursions amb sortida des del port de l'Ametlla de Mar o de l'Ampolla, costejant tot el litoral i parada a les millors cales (bany, snorkel, etc.) i amb la possibilitat de navegar fins la desembocadura del riu Ebre. Durant el trajecte es podrà fer ús d'inflables (donut, airstream, banana..) segons disponibilitat.


Més informació:

Reserves L'Ametlla de Mar
Reserves L'Ampolla

La pesca de la tonyina gegant amb TOPfisher La pesca de la tonyina gegant amb TOPfisher La pesca de la tonyina gegant amb TOPfisher La pesca de la tonyina gegant amb TOPfisher La pesca de la tonyina gegant amb TOPfisher La pesca de la tonyina gegant amb TOPfisher

Comentaris