Camarles, lo balcó del Delta de l´Ebre

CAT | ES

La patinadora Andrea Silva, campiona d’Espanya de Patinatge Artístic

L´alcoiana Andrea Silva, tot i competir per la Comunitat Valenciana, s´entrena al Club Patí l´Aldea amb Manel Villarroya

Publicat el7/7/2017

La patinadora Andrea Silva, campiona d’Espanya de Patinatge Artístic | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...Aquest passat diumenge 2 de juliol s'ha celebrat a Banyoles el Campionat d'Espanya de Patinatge Artístic en les categories Cadet i Juvenil. Una competició molt disputada en la que cal destacar l'espectacular remuntada de la patinadora d'Alcoi, Andrea Silva, que de la mà de Manel Villarroya ha escalat de la setena posició amb el disc curt a la primera després de un excel·lent programa llarg. Silva, tot i que competeix per la Comunitat Valenciana, fa els seus entrenaments al Club Patí L'Aldea, que dirigeix Villarroya.

La mateixa jornada però en aquest cas a les instal·lacions del Reus Deportiu, es va celebrar el Campionat Federació Tarragona en les categories juvenil i sènior, obtenint a la classificació la quarta i sexta posició les patinadores del Club Patí l'Aldea, Gemma López Fabra i Laia Vergés López, respectivament.

Actualment el Club, després de l'èxit aconseguit amb l'espectacle «Desig», està immers en el muntatge de la nova proposta «13+1. La por al pas del temps», que tindrà lloc el 5 d'agost a la plaça de l'Ajuntament de l'Aldea.
Comentaris