TransTerraAlta, una ruta sorprenent

CAT | ES

La Palma d'Ebre celebra la segona edició de la Cursa del Mussol

Com a novetat d’enguany, l’Ajuntament de la Palma d’Ebre, també va organitzar la I Cursa del Mussolet, adreçada als menors de 12 anys.

Publicat el11/8/2016

La Palma d’Ebre celebra la segona edició de la Cursa del Mussol | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...   Els participants de la II Cursa del Mussol a la línia de sortida 


Ahir al vespre es va celebrar a la Palma d'Ebre, en el marc de la Festa Major d'Agost, la II Cursa del Mussol. A les 20 h es donava el tret de sortida, des de l'arbre monumental Pi del Pino, als 92 participants (repartits entre totes les edats) de la prova. Per tal que pogués participar tothom, es van fer dos grups: els que van fer el circuit corrent i els qui ho van fer caminant.

Després de donar una volta a l'embassament de la Palma d'Ebre, el recorregut, que en aquesta segona edició va augmentar-ne la distància respecte a l'any passat passant de 4 a 7 quilòmetres, es continuava per un camí que portava als corredors a la creu del terme fins a la plaça de la Bassa del Pi.


El primer a arribar a la línia de meta va ser:

  • Marcel Navarro, amb un temps de 25:35:3, 
  • Paul Belveze (25:47:2) 
  • Roger Masip (28:33:3).


En dones, la primera classificada va ser Laura Prunera (36:29:3), Ruth Martí (37:21:6) i Anna Cugat (39:15:2).

Els tres primers locals classificats van ser Roger Masip (28:33:3), Dani Pérez (28:44:0) i Ferran Filella (30:31:6).

En la categoria juvenil es van imposar Paul Belveze (25:47:2), Jules Belveze (32:08:3) i Pol Arús (32:43:5).


Cursa del  Mussolet

Com a novetat d'enguany i amb la voluntat de fomentar l'esport entre els més menuts, l'Ajuntament de la Palma d'Ebre també va organitzar la I Cursa del Mussolet, adreçada als menors de 12 anys i amb un recorregut de 600 metres. 

Hi va haver 15 participants, dels quals els tres primers classificats van ser: Marc Pardell, Ruth Martí i Víctor Gràcia.


La Palma d’Ebre celebra la segona edició de la Cursa del Mussol | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...   Els participants de la I Cursa del Mussolet

Podis:

La Palma d’Ebre celebra la segona edició de la Cursa del Mussol La Palma d’Ebre celebra la segona edició de la Cursa del Mussol La Palma d’Ebre celebra la segona edició de la Cursa del Mussol La Palma d’Ebre celebra la segona edició de la Cursa del Mussol La Palma d’Ebre celebra la segona edició de la Cursa del Mussol


Fotos: Turisme La Palma d'Ebre

Comentaris