Tuga Active Wear

CAT | ES

La Festa de la Mel torna a omplir Arnes de visitants

Va ser aquest passat cap de setmana amb la particiapció d´una seixantena d´estands de productes agrolimentaris i artesanals

Publicat el30/5/2017

La Festa de la Mel torna a omplir Arnes de visitants  | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... La 14a edició de la Festa de la Mel es va celebrar els dies 27 i 28 de maig


Una seixantena d’estands de productes agrolimentaris i artesanals es van aplegar aquest passat cap de setmana a Arnes amb motiu de la 14a Festa de la Mel de la població, amb la qual el municipi vol rememorar una de les seues princpals activitats econòmiques tradicionals.

La festa s'ha desenvolupat pels principals carrers i places del nucli històric de la localitat i ha aplegat centenars de visitants provinents de les poblacions de la rodalia. L’acte inaugural ha estat presidit per l’alcalde d’Arnes, Xavier Pallarés, i ha comptat com a pregoner amb la participació de l’alcalde de Rimer (Solsonès), Joan Solà Bosch, població amb tradició apícola i on se celebra una festa de similars característiques.

Durant tot el cap de setmana s’han efectuat a Arnes diferents activitats vinculades al món de la mel, les abelles i la cera, així com activitats d’animació de carrer i culturals.

Comentaris