Riba-roja d´Ebre, l´aigua en tots els sentits

CAT | ES

La Federació Catalana de Motonàutica tanca la temporada 2016 amb el lliurament de premis

Entre els premiats hi ha els pilots ebrencs Jordi Tomàs i Lucas Forés

Publicat el21/11/2016

El passat dia 19 de novembre va tenir lloc al restaurant del Club Nàutic Garraf (Barcelona) l'acte de lliurament de premis de la Federació Catalana de Motonàutica corresponent a la temporada 2016. A continuació d'un dinar de germanor es va procedir a fer entrega dels trofeus acreditatius als campions de Catalunya 2016 i d'altres distincions.

L'acte va estar presidit pel Secretari General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya, senyor Gerard Figueras, diferents membres de la junta directiva de la Federació Catalana de Motonàutica i pel senyor Tony Colom, president del Club Nàutic Garraf, entitat que va acollir la celebració.

Els pilots millor classificats als Campionats de Catalunya 2016 han estat Oriol Andreu, Oriol Oliva i David Muñoz a la categoria F4 i Jordi Tomás, Roger Pujol i Lucas Forés a la categoria F3. A més, es va lliurar una placa d'agraïment al Club Nàutic Cambrils per la seva col·laboració la temporada que ara acaba i dues medalles de mèrit als títols internacionals. Una d'elles va ser per David Burgos, Campió del Món d'Endurance a la categoria Promotion, títol que va aconseguir a Como (Itàlia) el passat mes d'octubre. Burgos ja tenia una anterior medalla de bronze, de manera que en questa ocasió se li va lliurar en categoria de plata.

Així mateix es va lliurar una distinció similar a Josep Maria Izquierdo pel seu títol de Campió d'Europa, també d'Endurance en la classe Promotion, però aquest cop aconseguit a la regata que es va disputar a Badalona el passat mes de maig. La categoria Promotion es caracteritza perquè les embarcacions estan propulsades amb un motor foraborda amb una potència màxima de 150 Hp. Vist que Izquierdo ja havia rebut dos cops aquesta distinció es va fer mereixedor de la medalla d'or, de manera que amb 30 anys exhaureix aquesta mena de distincions. Tot i així, esperem que Izquierdo continuï assolint molts títols internacionals més.


La Federació Catalana de Motonàutica tanca la temporada 2016 amb el lliurament de premis  | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...   Entrega dels Premis 2016 de la Federació Catalana de Motonàutica | Foto: FCM

Comentaris