Benifallet, un paisatge que enamora

CAT | ES

La Cursa de Muntanya Vila de Falset arriba enguany a la 9ena edició

La cursa, de 22 km, forma part del Circuit de Curses per Muntanya de les Terres de l’Ebre i transcorre pels termes municipals de Falset, Pradell de la Teixeta i Marçà. La major part del recorregut es fa per senders, corriols i camins de muntanya, una petita part per pistes i només un 3% del recorregut trepitja asfalt o ciment.

Etiquetes   notícies, cursa

Publicat el3/9/2015

La Cursa de Muntanya Vila de Falset arriba enguany a la 9ena edició | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...Com cada 11 de Setembre i ja en van 9, a Falset es fa una Cursa de Muntanya. Bé, de fet se'n fan dues, una de 22 km i una altra de 13 km. Estem parlant de la Cursa de Muntanya Vila de Falset, que aquest any arriba a la seva novena edició.

Les inscripcions, obertes ja fa dies, avancen a bon ritme i s'espera que tal com ha passat a les vuit edicions anteriors s'arribi al número màxim de 350 participants, que és el límit que fixa l'organització entre totes dues curses.

Els corredors, abans de la cursa, tindran un petit esmorzar a base de coca, fruits secs i cafè. Tot seguit i després de recollir el dorsal, la bossa del corredor i d'escoltar les darreres indicacions en el briefing, passaran el control de sortida i a dos quarts de nou del matí (8:30) afrontaran la cursa triada després d'una emocionant sortida.

La cursa de 22 km forma part del Circuit de Curses per Muntanya de les Terres de l'Ebre i transcorre pels termes municipals de Falset, Pradell de la Teixeta i Marçà. La major part del recorregut es fa per senders, corriols i camins de muntanya, una petita part per pistes i només un 3% del recorregut trepitja asfalt o ciment. Pel que fa a la cursa de 13 km té unes característiques molt semblants i tant una com l'altra ha estat qualificades com a “corredores” per la majoria de participants d'edicions anteriors. Durant la cursa els participants tenen 7 avituallaments a la cursa de 22 km i 4 a la de 13 km i disposen d'un màxim de 4 hores per a completar el recorregut.

Acabada la cursa els participants tenen a la seva disposició una zona restringida amb “barra lliure” de menjar i beure. Tanmateix tenen servei gratuït de vestidors, guarda-roba, dutxes, fisioteràpia, piscina, atenció mèdica cas de necessitar-la, zona de joc per la mainada, descàrrega de la foto d'arribada, descàrrega del diploma de participació, etc.

Tanmateix cada participant rebrà una bossa del corredor amb una samarreta tècnica marca Brooks, una ampolla de vi DO Montsant de la Cooperativa Falset-Marça, una cinta pel cap runner, un lot de degustació Spar-Fragadis, un lot de la casa Aneto, una motxilla i diversos vals 2x1 per a activitats lúdiques. A més a més es sortejaran entre els participants uns 150 lots de regal de productes esportius, vi i productes de la comarca i diversos elements i productes que faciliten els col·laboradors.

Per tal que tot això sigui possible un total de 130 voluntaris i voluntàries col·laboren de manera desinteressada amb l'Organització tot desenvolupant tasques diverses que fan possible que tots els participants marxin de Falset amb la sensació d'haver estat ben atesos i d'haver participat en una cursa a la que cal tornar el proper any.

Més informació a www.cursadefalset.com

Comentaris