Càmping Ampolla Playa. Relax i diversió al Delta de l´Ebre

CAT | ES

La cursa de Jesús tanca el Circuit Running Sèries

L’EMD Jesús va celebrar ahir diumenge la Cursa dels 5/10K Jesús, tancant així la temporada 2016 del Circuit Running Sèries de les Terres de l’Ebre.

Publicat el7/11/2016

La cursa de Jesús tanca el Circuit Running Sèries | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...   Youssef Abaghad i Pilar Rus, guanyadors de la Cursa 10k Jesús


L'EMD Jesús va celebrar ahir diumenge la Cursa dels 5/10K Jesús, tancant així la temporada 2016 del Circuit Running Sèries de les Terres de l'Ebre. Un Circuit que arrencava el passat mes de febrer amb la Cursa del Pont de Deltebre i ha continuat amb les curses de les poblacions d'Amposta, Ulldecona, El Perelló, L'Ampolla, Camarles, La Pobla de Massaluca, L'Ametlla de Mar, La Galera i Tortosa.

El dia es va aixecar ahir diumenge assolellat, però amb temperatures fresques i amb una mica de vent que feia pensar que complicaria la cursa als corredors. Quan faltaven pocs minuts per al tret de sortida de la prova va parar el vent, deixant un temps idoni per als 135 corredors que van participar entre les dos modalitats de cursa, la llarga de 10 k (91 homes i 29 dones) i la curta de 5 k (6 homes i 9 dones).

Youssef Abaghad va imposar-se en la modalitat 10k, seguit pocs segons després per Xavi Queral i Isidre Gas, mentre que Pilar Rus va guanyar la cursa per davant de Joana Gil i Laura Jiménez.

En la cursa 5k, Josep Ramon Sanahuja i Mònica Pellejero van ser els primers a arribar a la línia de meta.

La cursa de Jesús tanca el Circuit Running Sèries | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...La jornada d'ahir va ser especial per al corredor Lluís Castells, que amb la cursa de Jesús completava el repte que s'havia fixat de participar a les 11 proves del Running Sèries, amb la finalitat de donar a conèixer el projecte solidari «10.000 Batecs per la vida, una carrera per una millor vida». Castells ha corregut empenyent la cadira de rodes adaptada d'Aaron Sentís, el noi de Deltebre a qui va dirigit el projecte. Malauradament, ahir Aaron no va participar a la cursa de Jesús perquè estava malalt.


Resultats de la Cursa EMD Jesús


Cursa 10k - Absolut Masculí

 1. Youssef Abaghad – UEC Tortosa – 0:34:42
 2. Xavi Queral Forcadell – Fondistes Amposta - 0:35:04
 3. Isidre Gas Colomé – Ultra-Runners Team Amposta- 0:35:30


Cursa 10k - Absolut Femení

 1. Pilar Rus Garcia – Borges Trail AAEET Valls - 0:39:03
 2. Joana Gil Codorniu – Independent - 0:43:32
 3. Laura Jiménez Sánchez – PaleoDelta Runners Amposta - 0:46:01

Cursa 5k - Absolut Masculí
 1. Josep Ramon Sanahuja Barranco – AA Xafatolls de Mollerussa - 0:18:16
 2. Manuel Valencia – Trail Running Cabra Feixet del Perelló - 0:19:02
 3. Alfons Forcadell Morales – Independent - 0:19:22


Cursa 5k - Absolut Femení

 1. Mònica Pellejero Garcia – Independent - 0:22:15
 2. Sandra Pellicer Martínez – Independent - 0:24:48
 3. Luci Galve Curto - Trail Running Cabra Feixet del Perelló - 0:25:50

Classificacions 

10k EMD Jesús Absolut masculí 

Classificacions 10k EMD Jesús Absolut femení 

Classificacions 5k EMD Jesús Absolut masculí

Classificacions 5k EMD Jesús Absolut femení


Algunes fotos de la cursa

La cursa de Jesús tanca el Circuit Running Sèries La cursa de Jesús tanca el Circuit Running Sèries La cursa de Jesús tanca el Circuit Running Sèries La cursa de Jesús tanca el Circuit Running Sèries La cursa de Jesús tanca el Circuit Running Sèries La cursa de Jesús tanca el Circuit Running Sèries La cursa de Jesús tanca el Circuit Running Sèries La cursa de Jesús tanca el Circuit Running Sèries La cursa de Jesús tanca el Circuit Running Sèries La cursa de Jesús tanca el Circuit Running Sèries La cursa de Jesús tanca el Circuit Running Sèries La cursa de Jesús tanca el Circuit Running Sèries La cursa de Jesús tanca el Circuit Running Sèries La cursa de Jesús tanca el Circuit Running Sèries La cursa de Jesús tanca el Circuit Running Sèries La cursa de Jesús tanca el Circuit Running Sèries


Més fotos de la Cursa al Facebook


Comentaris