El tren de Bot Lo Sarmentero. Bar-cafeteria, Punt d´informació turística. Antiga Estació de Bot (Terra Alta)

CAT | ES

L'Obra Social de la Caixa i el Club Nàutic Amposta fomenten la pràctica del rem a persones amb discapacitat intel·lectual

L’Obra Social de la Caixa ha col·laborat amb l’adquisició d’un bot de rem adaptat per a la pràctica esportiva dels alumnes que pertanyent aquest col·lectiu.

Publicat el4/5/2016

L'any 2009, el Club Nàutic Amposta i APASA (Associació de Famílies amb Disminuïts Psíquics de la Comarca del Montsià), van signar un conveni per a que els alumnes amb discapacitat intel·lectual, física i psíquica, poguessin practicar el rem, una acció pionera a l'estat Espanyol. Aquest projecte es va anomenar Integració i Normalització dels discapacitats intel·lectuals al món del rem olímpic i compta amb la supervisió de David Morales, Director Tècnic del CN Amposta.

Al cap del temps s'ha vist amb la necessitat d'adquirir un bot de rem adaptat per a la pràctica esportiva dels alumnes que pertanyent aquest col·lectiu, el Club Nàutic Amposta, va presentar el projecte a l'Obra Social de La Caixa, i aquesta va aprovar col·laborar amb l'adquisició d'un bot Skiff adaptat, adquirit amb fons propis del CN Amposta i amb la col·laboració de l'Obra Social de la Caixa.

A les instal·lacions del Club, es va presentar el bot de rem adaptat, amb la presència de representants de l'Obra Social de La Caixa, Jordi Gasparin i Núria Ginovart, director i sots directora de la sucursal d'Amposta, juntament amb el Director Tècnic del CN Amposta, David Morales, qui va destacar que el principal objectiu del projecte és la integració dels discapacitats en l'esport del rem, esperant que aquest projecte pioner a l'estat, tingui el màxim de difusió i que ajudi a promocionar e integrar aquest col·lectiu, en el món del rem federat.


L’Obra Social de la Caixa i el Club Nàutic Amposta fomenten la pràctica del rem a persones amb discapacitat intel·lectual | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...

Font i foto: Club Nàutic Amposta

Comentaris