Montsport, via verda, lloguer de bicicletes, activitats multiaventura i barranquisme

CAT | ES

La Bassa de l'Arena, el Fangar i la Marquesa, premiades amb el distintiu «Platges verges»

Ecologistes en Acció ha concedit un any més el distintiu «Platges Verges» a les platges de la Bassa de l’Arena, el Fangar i la Marquesa de Deltebre. Un distintiu ecològic que destaca la qualitat de les platges que encara mantenen el seu valor natural inalterable.

Publicat el22/7/2016

La Bassa de l’Arena, el Fangar i la Marquesa, premiades amb el distintiu «Platges verges» | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...   Entrega del distintiu «Platges Verges» | Foto: Ajuntament de Deltebre


Ecologistes en Acció ha concedit un any més el distintiu “Platges Verges” a les platges de la Bassa de l'Arena, el Fangar i la Marquesa de Deltebre. Un distintiu ecològic que destaca la qualitat de les platges que encara mantenen el seu valor natural inalterable.


La tinenta d'alcalde de Dinamització Econòmica i Enfocament Turístic i Cultural, Anna Giménez, ha destacat que «aquest distintiu és una mostra més de què vivim en un entorn natural paradisíac que, des de les diferents administracions, hem de saber cuidar i valorar constantment». En aquesta línia, Giménez ha recordat que «Deltebre disposa de més de 13 quilòmetres de platges conformant un destí turístic de primera qualitat».

Alhora de concedir aquest guardó, el jurat ha tingut en compte el valors de fauna i flora, el fet que no hi hagi intervenció antròpica i, alhora, de què es tracti de platges gens massificades i amb un accés limitat al trànsit rodat. D'aquesta manera, amb el distintiu “Platges Verges”, Ecologistes en Acció vol reconèixer la qualitat ambiental de les platges que mantenen el seu estat salvatge ja que aconsegueixen un equilibri entre la utilització del recurs natural i el respecte a l'entorn.

L'acte de lliurament dels premis, que ha tingut lloc al Saló de Plens de l'Ajuntament de Deltebre, ha estat presidit per l'alcalde de Deltebre, Lluís Soler, la tinenta d'alcalde de Dinamització Econòmica i Enfocament Turístic i Cultural, Anna Giménez, i pel president d'Ecologistes en Acció de Tarragona i l'Ebre, Miquel Llop. El portaveu d'Ecologistes en Acció, Eloi Nolla ha presentat el lliurament dels guardons.

Comentaris