Lo Sirgador, llagut turístic. Activitats al riu Ebre i a la Via Verda

CAT | ES

El Servei Comarcal de Joventut de la Ribera organitza un nou concurs a Instagram

«Què vol dir ser de la Ribera?» Aquesta és la pregunta que el Servei llança als joves de la Ribera a través del seu perfil @joventutRiberadEbre, convidant-los a penjar a la xarxa Instagram fotografies que mostrin espais representatius de la comarca

Publicat el13/7/2017

«Què vol dir ser de la Ribera?» Aquesta és la pregunta que el Servei Comarcal de Joventut llança als joves de la Ribera a través del seu perfil @joventutRiberadEbre, convidant-los a penjar a la xarxa instagram fotografies que mostrin espais representatius de la comarca alhora que transmetin valors com ara la participació, la inclusió, la amistat, la tradició… Les imatges s'han de pujar amb l'etiqueta #socdelaRibera i adjuntant en el missatge el perfil de Joventut, amb més de mig miler de seguidors.

Aquest concurs fotogràfic d'instagram, que s'organitza per segon any consecutiu, ara amb una nova temàtica, està dirigit a tots els joves d'entre 14 i 35 anys. Les fotografies hauran d'estar fetes amb mòbil i han de ser originals, fetes per un mateix. El jurat, format per tècnics del Consell Comarcal i la directora de l'Escola d'Arts de Móra la Nova, valorarà les fotos que es presentin fins el proper diumenge 24 de setembre.

El premi són dues entrades a Port Aventura, i es comunicarà al guanyador a través d'un missatge a la seva fotografia. També es publicarà a la pàgina de facebook @joventutriberadebre i al web riberaebre.org/joventut. Les imatges participants formaran part d'una exposició i una publicació electrònica que organitzarà el mateix Servei Comarcal, amb el suport de la Direcció General de Joventut.

Aquest és el segon concurs que organitza Joventut de la Ribera d'Ebre, després del que es va fer l'estiu passat, coincidint amb l'entrada del Servei Comarcal a aquesta xarxa social. Aleshores, la temàtica van ser les festes majors als pobles de la comarca, amb l'etiqueta #REjoveFM2016, i va guanyar una fotografia del Carnaval d'estiu de Flix feta per un veí d'aquest poble riberenc.

Consulta les bases del concurs #socdelaribera en aquest enllaç.


El Servei Comarcal de Joventut de la Ribera organitza un nou concurs a Instagram | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...

Comentaris