TransTerraAlta, una ruta sorprenent

CAT | ES

Jordi Fernández guanya per tercera vegada la Pujada a Cardó

La camarlenca Arantxa Salvadó s’imposa al podi femení en aquesta prova ciclista que des de fa ja 32 anys organitza la Penya Ciclista Ribera d’Ebre.

Publicat el6/10/2016

Jordi Fernández guanya per tercera vegada la Pujada a Cardó | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...  Jordi Fernández, guanyador per tercer cop de la Pujada a Cardó | EbreActiu.cat


La Penya Ciclista Ribera d'Ebre va organitzar per 32è any consecutiu la cronoescalada ciclista Pujada a Cardó. A les 9.30 h del matí els prop de cent ciclistes van sortir del nucli urbà de Rasquera iniciant així una contra-rellotge individual de 9 km.

Pujant per la carretera que va de Rasquera fins al Balneari de Cardó, els ciclistes tenien per davant un recorregut que tot i ser de pujada, presentava trams plans i alguns fins i tot de lleugera baixada.

Hi va haver quatre categories, les generals carretera i btt i les socials carretera i btt.

El ciclista Jordi Fernández, del Club Ciclista Ciutat de Reus es va imposar a la prova absoluta amb un temps de 18 minuts i 54 segons, repetint la victòria aconseguida en les edicions de 2010 i 2011.

A només dos segons, Jordi Lleixà arribava a meta (18' 56''). El tercer lloc de la classificació se'l va emportar Rubén Aubanell amb un temps de 19 minuts i 20 segons.

En fèmines, Arantxa Salvadó, del Megabici-Miami Platja, va guanyar clarament la prova amb un crono de 23 minuts i 51 segons. Vanesa Lago (25' 23'') i Eva Sans (27' 02'') van completar els tres primers llocs de la classificació.

Després d'aquesta 32a edició de la Pujada a Cardó es manté el temps record de 17 minuts i 57 segons aconseguit per Sebastià Franco en l'edició del 2006.

La jornada esportiva va finalitzar amb un esmorzar per a tots els participants i l'entrega de trofeus.


Totes les classificacions


Jordi Fernández guanya per tercera vegada la Pujada a Cardó | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...  Arantxa Salvadó, guanyadora de la Pujada a CArdó | EbreActiu.cat
Comentaris