El tren de Bot Lo Sarmentero. Bar-cafeteria, Punt d´informació turística. Antiga Estació de Bot (Terra Alta)

CAT | ES

Itinerantur rep un dels sis Premis de Turisme Comunitat Valenciana 2015

Belen Salvador va ser l’encarregada de rebre el premi en representació de l’equp d’Itinerantur en l’acte d’entrega d’aquests reconeixements que va tenir lloc el passat 28 de setembre a València

Publicat el13/10/2016

L'empresa de serveis turístics Itinerantur ha estat guardonada amb un dels Premis de Turisme Comunitat Valenciana 2015, en concret en la categoria de Turisme Responsable.

Belen Salvador va ser l'encarregada de rebre el premi en representació de l'equp d'Itinerantur en l'acte d'entrega d'aquests reconeixements que va tenir lloc el passat 28 de setembre a València i on també es va commemorar el Dia Mundial del Turisme i que va estar presidit Ximo Puig, president de la Generalitat valenciana.

En aquesta edició dels premis, la Generalitat valenciana ha reconegut la tasca d'empreses i persones que han treballat en pro de la investigació, la innovació, la promoció, l'accessibilitat i l'ètica al sector turístic.

Itinerantur, que es defineix com a traductors de paisatges, descobreix als visitants la cultura i la natura de les comarques de Castelló d'una manera diferent a través del senderisme interpretatiu. La seva filosofia de treball és la de respectar la cultura i el medi ambient local per poder construir un món més just. El premi que la Generalitat Valenciana els acaba d'atorgar és un reconeixement a l'aplicació d'una gestió turística del territori sostenible i respectable amb el medi natural.


Itinerantur rep un dels sis Premis de Turisme Comunitat Valenciana 2015 | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...    Belen Salvador recollint el Premi de mans del president de la Generalitat Valenciana Ximo Puig  | Foto: Cedida


Comentaris