Lo Sirgador, llagut turístic. Activitats al riu Ebre i a la Via Verda
Benifallet, un paisatge que enamora

CAT | ES

H & J FITNESS

Servei exclusiu de fitness i de cronometratge de proves esportives

H & J FITNESS, és una empresa jove, sorgeix de la unió de dos professionals de l’activitat física i l’esport, enfocada a oferir un servei exclusiu de fitness que s’ajusti a les exigències dels nostres clients. Una secció de la nostra empresa s’anomena, ...

H & J CRONO, servei professional de cronometratge per a proves esportives, que des de fa alguns anys i amb el suport d’un gran equip, format per professionals de la informàtica, el màrqueting, la fotografia, la comunicació i de l’activitat física i esport, posen cada dia tot l’esforç necessari perquè el seu esdeveniment sigui un èxit en tots els aspectes (curses populars, duatló, ciclisme, trail, motos, etc)


Organitzador, Què podem fer per tu?

Posem tots els nostres coneixements, experiència i recursos al teu abast, per aconseguir que el teu esdeveniment esportiu sigui un èxit i obtinguis el reconeixement i la plena satisfacció tant de participació com de patrocini. Podem encarregar-nos de la gestió integral de l’esdeveniment o tan sols d’aquells serveis que necessitis.


 Sistema de Cronometratge

Cronometratge amb sistema RFID, mitjançant xips reutilitzables de còmode i senzill ús.

Equip i Software homologat per la RFEA (Real Federació Espanyola d’Atletisme) el que ens habilita per al cronometratge de proves oficials.


Contacti amb nosaltres sense compromís a través dels telèfons:

  • Jesús Beltrán - 625 58 32 26 
  • Hèctor Maura - 609 70 31 96 
  • A través de correu electrònic: contacta@hj-fitness.es


H & J FITNESS | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...

Comentaris