Tuga Active Wear

CAT | ES

GUIES BTT - TRANS TERRA ALTA

La Trans TerraAlta és la descoberta en btt de la comarca de la Terra Alta, una terra carregada d’història al sud de Tarragona, entre l’Ebre, els Ports i el Delta.


GUIES BTT - TRANS TERRA ALTA | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...Guies BTT
Manresana de Serveis amb Bicicleta, SCCL
Bruc, 59
08241 Manresa
A GUIES BTT ens dediquem a crear, dissenyar i preparar tota mena de rutes i activitats en btt arreu de Catalunya. 

Pensem que per conèixer un país cal viure pel seu territori, conèixer la seva gent, aprendre de la seva cultura, observar la seva història. Nosaltres creem rutes per descobrir, pedalant pels pobles i ciutats, fruint del seus paisatges, de la seva gastronomia, del seu entorn i de las seva riquesa cultural.

Treballem per a escoles, ajuntaments, consells comarcals, institucions i tota clase d'organitzacions. També per a empreses i particulars..


LA RUTA TRANS TERRA ALTA

La Trans TerraAlta és la descoberta en btt de la comarca de la Terra Alta, una terra carregada d'història al sud de Tarragona, entre l'Ebre, els Ports i el Delta. En 4 dies (o en 3 versió Esport), pedalant arran de rierols d'aigües cristal·lines, envoltats de camps de vinyes i mil·lenàries oliveres, visitant els magnífics cellers modernistes, endinsant-se pels Ports, recorrent els meravellosos paisatges més enllà de la Via Verda o creuant les trinxeres de la Batalla de l'Ebre, la Terra Alta us sorprendrà. I no us estranyi: ja va sorprendre fins i tot a en Pablo Picasso.

La ruta s'ofereix en tres opcions diferents: ruta turística, ruta complerta i ruta esport. I en qualsevol de les seves versions es pot dur a terme com a: ruta guiada i ruta autoguiada.

Totes les opcions inclouen l'allotjament, el transport de l'equipatge i el servei opcional de lloguer de btt.


GUIES BTT - TRANS TERRA ALTA GUIES BTT - TRANS TERRA ALTA GUIES BTT - TRANS TERRA ALTA GUIES BTT - TRANS TERRA ALTA GUIES BTT - TRANS TERRA ALTA