TransTerraAlta, una ruta sorprenent

CAT | ES

Finalitzen els treballs forestals a la zona del mas de Lliberòs

Es reobre l’aparcament del mas de Lliberós-Mas del Torrero, un cop finalitzats els treballs forestals a la zona, normalitzant així la situació als itineraris dels Estrets i Roca Llisa (coll de Blanco).

Publicat el23/12/2016

Finalitzen els treballs forestals a la zona del mas de Lliberòs | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... Panoràmica d’Horta de Sant Joan | Foto: EbreActiu.cat


Ahir dijous es van reobrir l'aparcament del mas de Lliberós-Mas del Torrero, un cop finalitzats els treballs silvícoles a la zona, normalitzant així la situació als itineraris dels Estrets i Roca Llisa (coll de Blanco).

L'Ajuntament d'Horta de Sant Joan va iniciar fa uns dies aquesta actuació forestal per tal d'eliminar les repoblacions de xiprers i altres espècies de procedència desconeguda, amb l'objectiu de recuperar espais oberta per a la fauna salvatge i millorar la naturalitat paisatgística de l'entorn.

A més, la presència d'espècies al·lòctones dins del Parc Natural té implicacions ambientals negatives com el risc d'hibridació amb espècies autòctones, l'aparició de plagues forestals o el deteriorament de la qualitat paisatgística.

Comentaris