suma’t al canal whatsapp d’EbreActiu

CAT | ES

La Festa del Mercat d'Amposta es promociona al Saló Internacional de Turisme B-Travel

La novena edició de la Festa del Mercat a la Plaça va estar present aquest passat dissabte 22 d’abril promocionant les activitats i espectacles al Saló Internacional de Turisme B-Travel al Recinte Montjuïc de Barcelona

Publicat el25/4/2017

 La Festa del Mercat d’Amposta es promociona al Saló Internacional de Turisme B-Travel | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... Els Quicos a l’estand Terres de l’Ebre al Saló Internacional de Turisme B-Travel


TURISME.- La novena edició de la Festa del Mercat a la Plaça va estar present aquest passat dissabte 22 d'abril promocionant les activitats i espectacles al Saló Internacional de Turisme B-Travel al Recinte Montjuïc de Barcelona. Aquest any B-Travel compleix 25 anys sent l’esdeveniment de referència en turisme experiencial.

La Festa del Mercat va ser-hi present a través del Patronat de Turisme de les Terres de l’Ebre i Turisme Amposta amb la representació d’un fragment del nou espectacle produït per a aquesta novena edició i que parla sobre l’arribada de la llum elèctrica a Amposta i les Terres de l’Ebre a principis del s. XX.

B-Travel 2017 va obrir les seues portes el divendres, 21 d’abril, al palau 8 del recinte de Montjuïc. El saló, organitzat per Fira de Barcelona, commemora aquest any el seu 25è aniversari amb més ofertes que mai i noves propostes turístiques.

Amb prop de 200 expositors, B-Travel reuneix totes les comunitats autònomes, 40 destinacions internacionals i dues noves àrees sobre turisme industrial i Glamping, a més de nombroses activitats gastronòmiques i culturals.

Comentaris