Càmping Ampolla Playa. Relax i diversió al Delta de l´Ebre

CAT | ES

Explorant el Delta amb Riu a l'Ebre

Explorant el Delta amb Riu a l’Ebre | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


Explorant el Delta amb Riu a l’Ebre | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...El Delta de l'Ebre és un espai natural de singular bellesa, configurant la zona humida més important de Catalunya, amb una extensió de 320 km.

Platges infinites, arrossars que canvien de color a cada estació, vegetació deltàica i una gran diversitat d'ocells, es barregen creant un espai màgic, sense cap dubte, un paradís per als sentits.

Riu a l'Ebre està especialitzat en turisme de natura. Situats al cor del Delta, ofereixen lloguer de bicicletes, lloguer de caiacs i rutes guiadas, rutes combinades i propostes per a grups escolars, que inclouen activitats vinculades a la natura, al coneixement del cultiu de l'arròs i l'oci actiu.


EXPLORANT EL DELTA

Un dia complet entre el riu i les grans extensions de camins convertits en "carril bici", una de les nostres millors propostes per compartir amb la família o amics. Ideal per als més petits, però també per als amants de la natura i del turisme "slow".

Explorant el Delta és una ruta en bicicleta per l'antic camí de Sirga, convertit en carril bici. El camí discorre entre camps d'arrossars per descobrir els secrets del cultiu de l'arròs.
La ruta arriba a la pintoresca població de Balada, situada davant de la "Illa de Gràcia", on l'activitat continua endinsant-se en el majestuós riu Ebre navegant en caiac.
D'aquesta manera es podrà gaudir de les ribes que encara conserven el bosc de ribera, amb una gran diversitat de flora i fauna d'aquest espai natural declarat Reserva de la Biosfera, finalitzant la ruta a l'embarcador de Riu a l'Ebre.

La durada de l'activitat és d'entre 1 i 2 hores i de dificultat fàcil.


Més informació:

RIU A L'EBRE, Lloguer de bicicletes i caiacs - Rutes guiades
Magallanes, 22 - Deltebre 43580 (Tarragona)
Telf 600 47 10 78
www.riualebre.com
info@riualebre.com


Explorant el Delta amb Riu a l’Ebre | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...

Explorant el Delta amb Riu a l’Ebre | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


Comentaris