El tren de Bot Lo Sarmentero. Bar-cafeteria, Punt d´informació turística. Antiga Estació de Bot (Terra Alta)

CAT | ES

Es publica el primer Anuari Ornitològic del delta

S’ha presentat aquest matí a l’Ecomuseu del parc, amb la presenència dels autors de la publicació, Toni Curcó i David Bigas.

Publicat el13/12/2016

Es publica el primer Anuari Ornitològic del delta | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...Aquest matí s'ha presentat a l'Ecomuseu del Parc Natural del delta de l'ebre el primer Anuari Ornitològic del Delta. La presentació ha anat a càrrec del director del parc, Francesc Vidal i dels autors de la publicació, el responsable de l'àrea de protecció i recerca del parc, Toni Curcó i l'ornitòleg expert i guarda de fauna, David Bigas.

L'anuari és el document on es fan públiques totes les observacions d'ocells més destacades que es produeixen cada any en aquest territori. El volum inclou els registres més interessants realitzats al llarg del 2014, i existeix la voluntat de donar continuïtat anual al projecte.

El delta de l'Ebre és conegut internacionalment per les aus. La seva elevada diversitat, les grans concentracions que assoleixen en determinades èpoques de l'any i la relativa facilitat amb la qual es poden observar són motius d'atracció per als naturalistes en general i per als ornitòlegs més exigents.

Amb aquesta nova publicació, el parc complementa la informació sobre els ocells encetada l'any 2012, quan es va publicar la Llista Patró dels ocells del delta de l'Ebre.


Descarregar anuari en format PDF

Comentaris