Càmping Ampolla Playa. Relax i diversió al Delta de l´Ebre

CAT | ES

Es liciten les obres de millora de la sèquia Llebret a Deltebre

Els treballs consistiran en la substitució de la infraestructura existent per un canal de formigó que evitarà filtracions. Les obres començaran el proper hivern, amb un pressupost de gairebé 360.000 euros.

Publicat el11/8/2016

Es liciten les obres de millora de la sèquia Llebret a Deltebre | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...   La sèquia Llebret | Foto: TES

  • Els treballs consistiran en la substitució de la infraestructura existent per un canal de formigó que evitarà filtracions.
  • Les obres començaran el proper hivern, amb un pressupost de gairebé 360.000 euros.


La Generalitat ha licitat el projecte constructiu i les obres de millora de la sèquia Llebret, ubicada a Deltebre (Baix Ebre), amb un pressupost de prop de 360.000 euros.

El projecte concretarà les actuacions a dur a terme per evitar les pèrdues d'aigua existents en un tram de la sèquia. Concretament, les obres consistiran en la substitució de la canalització existent per una de formigó que evitarà les filtracions actuals.

A més, les obres inclouen principalment la instal·lació de preses de reg, la reposició dels accessos a les parcel·les, la construcció de sobreeixidors per al desguàs d'aigües, obres d'entroncament per connectar el tram millorat amb els extrems de l'existent, i rampes per la sortida dels ànecs.

La previsió és que els treballs s'iniciïn el proper hivern, amb un termini d'execució aproximat de quatre mesos. El cost total del projecte i l'obra s'estima en gairebé 360.000 euros.

Comentaris