Benifallet, un paisatge que enamora

CAT | ES

Es demana al Parc Natural dels Ports que adopte el nom en singular

Segons publicava el Punt Avui+ en l’edició d’ahir, el grup de recerca científica EbreRecerca torna a posar damunt la taula el mal ús que es fa del nom del massís que s’estén des del riu Sénia fins a Arnes, referint-se com a massís dels Ports.

Publicat el14/9/2016

Segons publicava el Punt Avui+ en l'edició d'ahir, el grup de recerca científica "Terres de l'Ebre", EbreRecerca torna a posar damunt la taula el mal ús que es fa del nom del massís que s'estén des del riu Sénia fins a Arnes, referint-se com a massís dels Ports.

D'acord amb el que reinvindiquen des de fa més de dos anys els membres d'EbreRecerca, el nom que de manera oficial va fixar el 2003 l'Institut d'Estudis Catalans (IEC) en la publicació del Nomenclàtor de toponímia major de Catalunya, és massís del Port, en singular.

Álvaro Arasa, president d'EbreRecerca ha demanat una reunió amb representants del parc natural per a presentar-los els arguments que els porten a sol·licitar el canvi de nom.

Per a més informació, us recomanem que llegiu l'article del Punt Avui+


Es demana al Parc Natural dels Ports que adopte el nom en singular | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...   Alberg i Centre d'Educació Ambiental del Parc Natural dels Ports a Alfara de Carles. Foto: EbreActiu.cat

Comentaris