El tren de Bot Lo Sarmentero. Bar-cafeteria, Punt d´informació turística. Antiga Estació de Bot (Terra Alta)

CAT | ES

La patinadora Elisa Tomàs Franch del Club Patí l'Aldea, millor esportista de l'any de la comarca del Baix Ebre

El Consell Comarcal i el Consell Esportiu del Baix Ebre premien més de 850 esportistes pels èxits assolits enguany

Publicat el19/12/2016

La patinadora Elisa Tomàs Franch del Club Patí l’Aldea, millor esportista de l’any de la comarca del Baix Ebre  | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...La patinadora Elisa Tomàs Franch, del Club Patí l'Aldea ha estat elegida millor esportista de l'any en la categoria absoluta en la gala dels Premis Esportius Baix Ebre 2016, que es van celebrar dissabte passat al pavelló municipal de l'Aldea. El remer de l'Aldea, Xavi Royo López, que competeix amb el Club Nàutic Amposta, ha estat distingit com a millor esportista en la categoria federada escolar i els nedadors March Duch Barberà i Elsa Reverté Gassó, del CN Tortosa han obtingut el premi al millor esportista escolar 2016.

La gala, que organitza anualment el Consell Comarcal del Baix Ebre i el Consell Esportiu del Baix Ebre, ha aplegat més d'un miler de persones al pavelló municipal de l'Aldea, on al llarg de dues hores s'han lliurat medalles als més de 850 esportistes premiats en aquesta edició. Alcaldes i regidors d'esports dels ajuntaments del Baix Ebre, i consellers comarcals han participat en aquesta gala donant els guardons des de l'escenari.

El president del Consell Esportiu del Baix Ebre i alcalde de Paüls, Enric Adell, ha obert l'acte destacant la vitalitat i la importància que té a la comarca actualment l'esport tant de base com federat i ha tingut un record especial pel futbolista Jordi Pitarque. El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Daniel Andreu, ha agraït l'esforç d'entitats, famílies i esportistes per assolir aquest bon nivell en totes les pràctiques esportives.

En el decurs de la gala, el Club Bàsquet Cantaires de Tortosa ha rebut el premi a la millor entitat per la seva tasca de promoció esportiva, el Club Patí l'Aldea ha estat distingit amb el premi a la millor entitat pels seus èxits en la competició esportiva, i el Torneig de Futbol Base Jordi Pitarque de l'Ampolla ha obtingut el premi a la promoció esportiva a la comarca del Baix Ebre.

També han estat distingits David Llatge i Álvaro Aljarilla amb el premi a la millor tasca tècnica o docent en el camp de l'esport i la Cursa Trencacims de Paüls ha rebut el premi al millor esdeveniment esportiu de l'any. I han rebut mencions especials l'entrenador de handbol Toni Gerona Salaet, l'exjugador de futbol Miguel Alegre Ariño, el programa Tots els gols d'Imagina Ràdio i el reporter d'esports d'Antena Aldaia, Mario Guerrera.


La patinadora Elisa Tomàs Franch del Club Patí l’Aldea, millor esportista de l’any de la comarca del Baix Ebre  | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... Els guardonats amb els Premis Esportius Baix Ebre 2016 | Foto: Baixebre.cat

Comentaris