suma’t al canal whatsapp d’EbreActiu

CAT | ES

Elisa Tomàs, del Club Patí l'Aldea, campiona d'Espanya júnior de patinatge artístic

El palmarés del Club Patí l’Aldea s’amplia amb un nou èxit individual. La victòria li dóna el bitllet a Elisa Tomàs per disputar el campionat europeu i el mundial, que se celebrarà a finals del mes de setembre a Itàlia.

Publicat el20/7/2016

Elisa Tomàs, del Club Patí l’Aldea, campiona d’Espanya júnior de patinatge artístic | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...   Elisa Tomàs i l'entrenador del Club Patí l'Aldea, Manel Villarroya | Foto: Ajuntament de l'Aldea


  • Nou èxit per al patinatge ebrenc. 
  • El palmarés del Club Patí l'Aldea s'amplia amb un nou èxit individual.


Elisa Tomàs s'ha proclamat aquest cap de setmana campiona d'Espanya Júnior de patinatge artístic, en l'estatal celebrat a Santa Brígida, a les Illes Canàries. Una competició que ha aplegat cinquanta patinadors i patinadores d'arreu de l'estat.

En el primer dia de competició, la patinadora aldeana va tancar el programa curt en segona posició amb un registre de 70 amb 400 punts, per darrera de la madrilenya Ana Rodríguez amb una puntuació de 71 amb 700. El tercer lloc del programa curt va ser per a la reusenca Laia Lloses.

Elisa Tomàs, del Club Patí l’Aldea, campiona d’Espanya júnior de patinatge artístic | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...El programa lliure individual disputat diumenge va ser decisiu per a la victòria de la patinadora del Club Patí l'Aldea. Elisa Tomàs s'acabava imposant amb un resultat de 327 amb 800 punts. Més d'un punt de diferiència respecte a la segona classificada, la també catalana Carla Escrich, del Club Patí Caldes d'Estrac, que sumava una puntuació de 326 amb 500. Ha completat el podi el la madrilenya Ana Rodríguez, de la Unión Patinaje Rivas amb 321 amb 300.

Una victòria que a més li dóna el bitllet a la deixeble de Manel Villarroya, per disputar tant l'europeu com el mundial, que se celebrarà a finals del mes de setembre a Itàlia.

Pel que fa a la resta de resultats del campionat, la tarragonina Laia Lloses Miró, del Reus Deportiu, va quedar finalment en cinquena posició desprès d'obtenir una 3ª plaça provisional amb el programa curt i Gemma Bargalló Solé, del Reus Deportiu va quedar fora de la competició en la prèvia selecció del programa curt.

En lliure masculí l'or se'l va endur David André Aponte, del CP Parets, Eloi Canals Pascual, del CPA Calella i el bronze per a Aleix Torres Gómezn del CPA Tona.

En modalitat parelles artístic l'or va ser per Nàdia Parra Marin i Sergi Álvarez Rigo, del Rodes d'Or (lles Balears), la plata per a Maribel Canalejo Codina i Marc Chornet Gracia, del CPA Sant Vicenç Montal i el bronze per a Lydia Castellano Bajo i Pablo Sánchez Cano, de l'UP Rivas (Madrid).

En parelles dansa, Natàlia Baldizzone Morales i Jorge Granell Falomir, de El Tejar (Andalusia), es van emportar l'or.

Comentaris