DeltaBirding Festival 2019. Del 20 al 22 de setembre

CAT | ES

El web de la CNN se'n fa ressó de les oliveres mil·lenàries del Montsià

L’assentament arqueològic de la Moleta del Remei, el castell d’Ulldecona i la Serra de Godall són els altres dels atractius turístics que l’autor de l’article recomana als lectors.

Publicat el26/1/2017

El web de la CNN se’n fa ressó de les oliveres mil·lenàries del Montsià | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... Imatge de la publicació del web de la CNN


La CNN publicava ahir al seu web, un article sobre les oliveres mil·lenàries del Montsià i en especial, per l'oli que produeixin i per l'interès que ha despertat entre els consumidors.

La publicació fa referència a la finca de l'Arion (Ulldecona), on es concentren la major part d'oliveres mil·lenàries catalogades. L'assentament arqueològic de la Moleta del Remei, el castell d'Ulldecona i la Serra de Godall són els altres dels atractius turístics que l'autor de l'article recomana als lectors.

L'edició d'ahir del web de la CNN publicava un article sobre les oliveres mil·lenàries del Montsià i es preguntava perquè un oli produït per unes oliveres amb més de 1.000 anys d'antiguitat estava tan de moda.


Comentaris