Tuga Active Wear

CAT | ES

El Port acollirÓ el final de la 5a etapa de la 97a Volta Ciclista a Catalunya

SerÓ el proper divendres 24 i a lĺendemÓ dissabte la pen˙ltima etapa de la Volta sortirÓ de Tortosa. Hi ha previstes restriccions al trÓnsit tant per accedir al Port com al nucli urbÓ de Tortosa. Restriccions al trÓnsit previstes el 24 i 25 de marš per l┤arribada a Tortosa de la 97a Volta Ciclista a Catalunya.

Publicat el16/3/2017

El Port acollirÓ el final de la 5a etapa de la 97a Volta Ciclista a Catalunya | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... La 97a Volta Ciclista a Catalunya torna a disputar una etapa al Port desprÚs de 26 anys


El proper divendres 24 de marš, la 97a Volta Ciclista a Catalunya fa un final d'etapa al Port i l'endemÓ dissabte 25 tÚ lloc a Tortosa la sortida de la pen˙ltima etapa. L'arribada d'aquesta prova ciclista a la capital del Baix Ebre i al Port, on no es disputava un final d'etapa des de fa 26 anys, generarÓ diferents afectacions al trÓnsit que comporten l'habilitaciˇ d'un dispositiu de mobilitat especial que generarÓ restriccions en la circulaciˇ viÓria.

El divendres 24 el pas de la caravana i del gruix dels ciclistes pel centre de Tortosa es preveu entre les 16 i les 16.30 hores amb el segŘent itinerari: C-42, plaša del BimilĚlenari, avinguda Generalitat, pont de l'Estat, avinguda Colon, carrer Tarragona, rambla Catalunya, plaša Corona d'Aragˇ, Roquetes, Port (Portell, final d'etapa). La Policia Local tallarÓ el trÓnsit del tram urbÓ de Tortosa entre les 15.30 i les 17.30 hores aproximadament, excepte per als vehicles d'emergŔncia. Des de l'Ajuntament s'informarÓ als diferents centres d'ensenyament de les restriccions de trÓnsit i possibles afectacions durant l'horari de sortida escolar. Es demana a la ciutadania atendre les indicacions dels agents de trÓnsit, evitar agafar el vehicle durant les hores assenyalades i no estacionar en tot l'itinerari que recorreran els ciclistes.

Aquelles persones que vulguin accedir al Port el divendres 24 han de saber que a partir de les 9 hores el trÓnsit quedarÓ restringit, i des de les 11 hores aproximadament tallat completament el pas de vehicles a motor.

L'endemÓ dissabte 25 de marš, la Volta disputarÓ la sisena i pen˙ltima etapa, amb sortida des de Tortosa i final a Reus. Entre les 8h i les 12.10h ľhora prevista de la sortida- quedarÓ tallada al trÓnsit l'avinguda Generalitat, entre el carrer Rossellˇ i la plaša de la Pau. Els ciclistes es dirigiran cap a la C-12, creuant el pont de l'Estat, avinguda Colom, Rambla Catalunya i plaša Corona d'Aragˇ, trajecte que quedarÓ tancant mentre passi la caravana i immediatament alliberat una vegada hagi sortit de la ciutat.

Comentaris