Pics Mont Caro. Especialistes de la muntanya

CAT | ES

El Parc Natural de la Tinença organitza el Dia del cranc

Es tracta d´una activitat en la qual es farà una solta d´exemplars d´aquesta espècie de crustaci per tal d´augmentar-ne la població

Publicat el20/7/2017

El Parc Natural de la Tinença organitza el Dia del cranc | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... Exemplar de cranc de riu (Austropotamobius pallipes)


El Parc Natural de la Tinença de Benifassà organitza el Dia del cranc, en el que tècnics del Centre de Conservació d’Espècies d’Aigua Dolça de la Comunitat Valenciana, faran una solta d'exemplars de cranc de riu. L'activitat, que es complementarà amb una xerrada divulgativa, està oberta al públic i es farà el dissabte 29 de juliol a les 10 h a l'entorn del Molí Joaquín.

El cranc de riu (Austropotamobius pallipes), abundant en uns altres temps, ha patit des dels anys setanta una disminució considerable de les seues poblacions, per la qual cosa és necessari dur a terme mesures per a la seua protecció.

L’activitat és gratuïta prèvia inscripció (places limitades) trucant al telèfon 977 729 187 o per correu electrònic a parque_tinenbenifassa@gva.es. Des de l’organització es recomana portar roba i calçat adequat, gorra, esmorzar i aigua.

Comentaris