suma’t al canal whatsapp d’EbreActiu

CAT | ES

El Montsià crearà una xarxa d'autocaravanes comarcal

La comarca del Montsià engega un projecte turístic innovador per dinamitzar el turisme d’autocaravanes

Publicat el20/7/2017

El Montsià crearà una xarxa d’autocaravanes comarcal | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... El projecte “Montsià, territori camper” vol dinamitzar el turisme d’autocaravanes


El Consell Comarcal del Montsià, coordinat amb el ajuntaments de la comarca, ha sol·licitat una subvenció a la Generalitat de Catalunya, dintre de la convocatòria de plans de foment territorial de turisme, destinada a la creació d'una xarxa d'autocaravanes comarcal. L'import sol·licitat és d'un total de 364.133,35 euros.

“Montsià, territori camper” oferirà als autocaravanistes els serveis necessaris per fer estada a la comarca i contribuirà a conèixer tota la varietat de recursos i serveis de que disposa cadascun dels municipis i de la seva àrea d'influència en el conjunt del territori.

L'objectiu principal d'aquesta actuació és que la comarca del Montsià esdevingui un espai capdavanter entre els autocaravanistes. Cal tenir en compte que aquest és un turisme de tot l'any i per tant ha de contribuir a treure estacionalitat turística a la zona, augmentant així els ingressos anuals del sector.

Comentaris