Pics Mont Caro. Especialistes de la muntanya

CAT | ES

El Llagut Benifallet i les Coves Meravelles inicien temporada turística

Des d’aquest passat cap de setmana, el Llagut torna a navegar per l’Ebre i les Coves Meravelles ja obren diàriament

Publicat el3/4/2017

El Llagut Benifallet i les Coves Meravelles inicien temporada turística | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... El Llagut Benifallet i les Coves Meravelles inicien temporada turística


El Llagut de Benifallet ha tornat a navegar aquest passat cap de setmana després d'haver estat uns mesos fora de l'aigua per manteniment i millora. L'embarcació ofereix viatges amb quatre opcions de sortida, a les 11, les 12.30, les 16.30 i les 18 hores. Durant tota la Setmana Santa aquests viatges seran diaris, com també al juliol i l’agost. Coincidint amb la posada al riu del Llagut, les Coves Meravelles també obriran a partir de l’1 d’abril tots els dies. A més, els dies forts de Setmana Santa, no tancaran a migdia.

Al mateix temps, l’Ajuntament ha tornat a obrir el Punt d’Informació a l’entrada del poble on es poden adquirir les entrades per viatjar amb el Llagut i conèixer de tot allò que es pot fer al poble i a les Terres de l’Ebre.

La posada al riu del Llagut Benifallet complementa l’àmplia oferta del municipi en què el visitant també té l’opció de fer una passejada a peu o amb bici per la via verda, baixar amb canoa, piragua o caiac pel riu Ebre, fer senderisme, delectar-se amb la millor gastronomia, allotjar-se en llocs amb un encant especial i consumir els millors productes km0.

L’any 2016, 23.738 persones van passar per les Coves Meravelles i el Llagut va tenir 8.429 passatgers.

Comentaris