El tren de Bot Lo Sarmentero. Bar-cafeteria, Punt d´informació turística. Antiga Estació de Bot (Terra Alta)

CAT | ES

El Club Nàutic Amposta es classifica en tercera posició al Campionat d'Espanya de Rem

El club ampostí aconsegueix a Banyoles tres medalles d’or, dos de plata i una de bronze.

Publicat el28/6/2016

El Club Nàutic Amposta es classifica en tercera posició al Campionat d’Espanya de Rem | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


Els dies 24, 25 i 26 de juny es va celebrar al Llac de Banyoles els Campionats d'Espanya de rem olímpic en les categories juvenil, sub-23, absolut i veterà, amb la presència de 66 clubs i 950 esportistes.

El Club Nàutic Amposta es va classificar en tercera posició, superat per Real Círculo de Labradores i el Club Náutico Sevilla. Els altres clubs tarragonins, el Club de Rem Tortosa, el RCN Tarragona i el Club Nàutic Sant Carles de la Ràpita, van quedar, per aquest ordre, en quarta, catorzena i dissetena posició.

Els remers del club ampostí van aconseguir tres medalles d'or, dos de plata i una de bronze. Les medalles d'or van ser per a Aina Cid en skiff absolut; Aina Cid, Victòria Cid, Iris Castell i Núria Puig en quatre scull absolut i Albert Barrera, Àlex Pagà, Xavier Royo i Oriol Mateo en quatre scull juvenil.
Pel que fa a les medalles de plata se les van adjudicar Núria Puig i Dàmaris Beltri en doble scull juvenil; Albert Barrera, Àlex Pagà, Xavier Royo i Oriol Mateo amb Núria Martin de timoner, en quatre amb timoner juvenil. Finalment, medalla de bronze per a Victòria Cid i Iris Castell en dos sense absolut.


La propera cita serà a Sevilla, els dies 8 ,9 i 10 de juliol, on se celebrarà el campionat d'Espanya, en categories aleví, infantil i cadet, tancant la temporada pel que fa a clubs.


El Club Nàutic Amposta es classifica en tercera posició al Campionat d’Espanya de Rem | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...

Fotos: Club Nàutic Amposta

Comentaris