Riba-roja d´Ebre, l´aigua en tots els sentits

CAT | ES

El Club Nàutic Amposta aconsegueix una medalla de plata i dos de bronze

Ha estat al Campionat d’Espanya de rem olímpic disputat aquest passat cap de setmana al CEAR de La Cartuja (Sevilla).

Publicat el12/7/2016

El Club Nàutic Amposta aconsegueix una medalla de plata i dos de bronze | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...Un total de 1.037 remers en les categories aleví, infantil i cadet van participar al Campionat d'Espanya de rem olímpic que es va disputar al CEAR de La Cartuja, els dies 8, 9 i 10 de juliol, amb un total de 453 bots pertanyents a 64 clubs d'arreu del estat.

El campionat va tenir que modificar els horaris de les regates, degut a les altes temperatures que van tenir el passat cap de setmana a Sevilla.

El Club Nàutic Amposta, va aconseguir una medalla de plata en categoria aleví i dos de bronze en categoria infantil. En categoria aleví, en 4x, medalla de plata, per a Aleix Rangel, Sebastià Cano, Nico Vatamaniuc i Alexander Delgado.

En categoria infantil, en 1x medalla de bronze per a Pepe Porres, també medalla de bronze en 4x, per a Eros Vilar, Pep Cercós, Nico Osta i Marcel Gálvez.

Amb la finalització d'aquest campionat és dona per acabada la temporada oficial en rem olímpic a nivell de clubs, restant a celebrar les competicions internacionals a nivell de seleccions nacionals.

El Club Nàutic Amposta aconsegueix una medalla de plata i dos de bronze | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...

El Club Nàutic Amposta aconsegueix una medalla de plata i dos de bronze | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


Fotos: Club Nàutic Amposta

Comentaris