Festa de la Sega de l’Arròs d’Amposta. Diumenge 2 d’octubre 2022. Restaurant l’Estany

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#9/30/2022#) AND (caducitat>=#9/30/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Editorial Piolet publica la cinquena edició del mapa de la ruta Estels del Sud

S’ha actualitzat la cartografia i el mapa està imprès en paper impermeable

Etiquetes   activitats outdoor, massis del port, vida activa, terres ebre

Publicat el27/1/2021

Editorial Piolet publica la cinquena edició del mapa de la ruta Estels del Sud | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Editorial Piolet ha publicat la cinquena edició del mapa de la ruta Estels del Sud, amb la cartogrfia actualitzada i imprès en paper impermeable. 

La Travessa del Massís del Port és la descripció de la travessa Estels del Sud. Una visió general i privilegiada del Port mitjançant un recorregut circular al llarg de 5 jornades. Cada nit es pernocta en un dels seus allotjaments: Refugi Font Ferrera, Ca les Barberes (Paüls), Lo Corral d’Arnes, La Fàbrica de Solfa (Beseit) i Refugi de Caro. Permet recórrer i conèixer aquest indret en el seu conjunt, amb tota la seva varietat paisatgística, natural i cultural, que és molt rica i variada. 

La travessa es pot fer en el sentit de la marxa que es vulgui i començar a l’establiment que es vulgui. Tots els punts esmentats a la guia, juntament amb els tracks dels itineraris estan disponibles gratuïtament al següent enllaç.


Per: Redacció

Fotos: Cedida