Restaurant L´Estany Casa de Fusta. Cuina tradicional deltaica

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#8/13/2022#) AND (caducitat>=#8/13/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

EbreTerra reobre avui al públic i l'accés és gratuït

L’espai de cuina d’EbreTerra s’obrirà de manera gratuïta a les escoles de cuina del territori i a les empreses que treballen en la promoció de productes agroalimentaris de quilòmetre zero

Etiquetes   turisme, delta ebre, terres ebre

Publicat el8/6/2020

EbreTerra reobre avui al públic i l’accés és gratuït | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Les instal·lacions d'EbreTerra, l'espai turístic, gastronòmic i formatiu situat a Deltebre, reobren avui al públic després de gairebé tres mesos tancades per la crisi sanitària. Així, les instal·lacions estaran obertes de dilluns a diumenge de 10 del matí a 5 de la tarda i l'accés és gratuït. Aquesta és una de les mesures del pla del Consell Comarcal del Baix Ebre per fer front a la crisi causada per la pandèmia de la Covid-19. En aquest sentit, el Consell Comarcal ha suspès de forma temporal l'aplicació de l'ordenança reguladora de l'entrada a EbreTerra.

També s'ha suspès l'aplicació de l'ordenança reguladora de la utilització dels espais de cuina d'EbreTerra amb l'objectiu de facilitar la realització de tallers de cuina, tastos de vins i presentació de productes gastronòmics. “L'espai de cuina d'EbreTerra s'obrirà de manera gratuïta a les escoles de cuina del territori i a les empreses que treballen en la promoció de productes agroalimentaris de quilòmetre zero”, ha explicat la consellera comarcal responsable d'Ebreterra, Laura Fabra.

Amb l'objectiu de vincular la cuina d'EbreTerra al sector primari i al sector de la restauració es potenciarà la línia de gastronomia a través de l'assessorament de consultories gastronòmiques. Finalment, les sales de reunions Ramon Calvo, sala de Formació i sala Coworking seran gratuïtes per a la realització de reunions d'empreses i associacions vinculades al sector turístic.


Por: Redacció

Foto: EbreActiu