Masdenverge, al bell mig de dos parcs naturals

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#10/28/2021#) AND (caducitat>=#10/28/2021# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

El divendres 18 de desembre s'obren les inscripcions a la Trencacims de Paüls 2021

La vuitena edició de l’ultratrail ebrenca, que transcórrer en l’entorn del Parc Natural dels Ports, està previst que es celebre el 20 i 21 de març

Etiquetes   activitats outdoor, ultratrail, curses muntanya, pauls, parc natural ports, terres ebre

Publicat el16/12/2020

El divendres 18 de desembre s’obren les inscripcions a la Trencacims de Paüls 2021 | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... Participants de l’edició 2019 de la Trencacims


El proper divendres 18 de desembre s'obrem les inscripcions per a l'edició 2021 de la Trencacims de Paüls. La vuitena edició de l'ultratrail ebrenca, que transcórrer en l'entorn del Parc Natural dels Ports, està previst que es celebre el 20 i 21 de març. Malgrat haver de suspendre l'edició 2020, des de l'organització del Trencacims s'ha continuat treballant amb la determinació de fer possible l'edició 2021, tot i que és conscient que es veurà afectada per les restriccions marcades per les autoritats sanitàries, sobretot, en la quantitat d'inscrits i en la ja ben coneguda festa final del Trencacims, la qual ja és una tradició i una marca de la cursa. 

Els corredors que van realitzar la inscripció i pagament en la edició suspesa, tindran un descompte equivalent a la quantitat no retornada, el qual se'ls aplicarà automàticament en el moment de realitzar la inscripció per aquesta propera edició del 2021. 

Inscripcions i més informació sobre el recorregut a https://pauls.trencacims.com


Per: Redacció

Foto: EbreActiu