suma’t al canal whatsapp d’EbreActiu
Tuga Active Wear

CAT | ES

DELTING WAKEBOARD PARK

Activitats aquàtiques en ple cor del Delta de l´Ebre


Ara podràs realitzar activitats al Delta de l’Ebre basades en esports nàutics. El Wakeboard és un esport de fàcil assimilació i ràpid aprenentatge. Des dels més petits podran practicar aquest innovador esport que tanta repercussió té en les costes de la Mediterrània. Navegar sentint la sensació de lliscar per sobre de l’aigua i fer girs en molt poc temps de pràctica. Per als més atrevits, disposem de salts que podrà realitzar sota la nostra supervisió.

Tant si ets resident com si estàs de vacances a la Ràpita, tenim unes activitats de nens perquè puguin practicar esports en el mateix cor del Delta de l’Ebre. Deixa que els teus nens gaudeixin coneixent nous esports i es diverteixin amb altres nens!

En Delting Park realitzem activitats d’estiu per als nens de 6 a 17 anys. Disposem de monitors capacitats per ensenyar i fer divertir als nens en la seva època de vacances. Gaudeixen jugant amb parcs inflables i amb nens de la seva mateixa edat.

A la nostra instal·lació trobaràs tota mena de novetats en qüestió d’activitats. Des de Bubble Soccer, un Catapulta de 7 metres, 1 Water Park de 20 metres, a més de dos sistemes de cable per realitzar esports de lliscament sobre l’aigua.

Delting Park és una instal·lació situada a Sant Carles de la Ràpita, al mateix cor del Delta de l’Ebre. 

Vine i gaudeix de la sensació de lliscar sobre l’aigua! També oferim rutes per la Badia, degutacions i moltes més activitats.


DELTING WAKEBOARD PARK DELTING WAKEBOARD PARK DELTING WAKEBOARD PARK DELTING WAKEBOARD PARK DELTING WAKEBOARD PARK DELTING WAKEBOARD PARK

Comentaris