DeltaBirding Festival 2019. Del 20 al 22 de setembre

CAT | ES

Deltebre es prepara per acollir la cinquena regata del Campionat de Catalunya de motos aquàtiques

Serà aquest pròxim dissabte 10 de junt a la platja de Riumar

Publicat el7/6/2017

Deltebre es prepara per acollir la cinquena regata del Campionat de Catalunya de motos aquàtiques | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... El campionat tindrà lloc a la platja de Riumar


El proper dissabte, dia 10 de juny, tindrà lloc a la platja de Riumar de Deltebre (Baix Ebre) la cinquena de les set regates que composen el Campionat de Catalunya de motos aquàtiques 2017. La regata compta amb l'organització de la Federació Catalana de Motonàutica, amb el suport de l'Ajuntament de Deltebre i Caves Masachs.

La platja de Riumar és un lloc molt adient per a la pràctica d'aquest esport, ja que les aigües tenen aquí molt poca fondària i això facilita l'aprenentatge dels nous aficionats.

Actualment, el Campionat de Catalunya es disputa només per a les categories de motos aquàtiques de conducció dempeus, popularment anomenades “jets”.

Aquesta serà la cinquena de set curses previstes, després de les disputades al Canal Olímpic de Castelldefels, Cambrils, Empuriabrava, i l'Estartit. Amb aquesta regata el torneig entra en un periple per les Terres de l'Ebre, donat que només restaran per celebrar les curses d'Amposta i de l'Ampolla, previstes pel juliol i el setembre, respectivament.

Participaran aquest cop pilots de les categories GP3 i F4 cadascuna d'elles amb un nivell diferent de preparació, més alta per a la GP3 i més restrictiva per a la F4 que, a més, està reservada a pilots sense palmarès. A la categoria GP3 lidera la classificació provisional el pilot gironí Roger Pujol, però el segon és Alex Muñoz, pilot de La Galera. Curiosament, el tercer classificat és el veterà Juli Pujol, pare d'en Roger. A la categoria F4 és el pilot de Granollers Jordi Pratginestós qui ocupa la primera posició, però Genís Vilalta i Jordi González estan molt a prop d'ell. A més dels pilots catalans s'espera en aquesta ocasió la presència de pilots procedents de València, Múrcia i fins i tot d'Andalusia.

Comentaris