El tren de Bot Lo Sarmentero. Bar-cafeteria, Punt d´informació turística. Antiga Estació de Bot (Terra Alta)

CAT | ES

L'empresa de serveis turístics Deltacleta guanya la primera edició del concurs New Project 2016

El premi, atorgat en el marc de la 3a edició del Dia de l’Emprenedoria del Sud Catalunya, valora l’originalitat i la novetat de la línia de negoci.

Publicat el13/5/2016

L’empresa de serveis turístics Deltacleta guanya la primera edició del concurs New Project 2016 | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...L'empresa de serveis turístics Deltacleta ha estat premiada amb el New Project 2016, 1er Concurs de Nous Projectes de Negoci, guardó atorgat en el marc de la 3a edició del Dia de l'Emprenedoria del Sud Catalunya, celebrat aquest passat dimecres al Teatre Auditori de Salou (TAS).

El Dia de l'Emprenedoria del Sud Catalunya és una jornada adreçada al col·lectiu empresarial i emprenedor i té com a finalitat principal abordar aspectes rellevants i d'interès per a les persones emprenedores, empresàries i properes al món de l'empresa. Vol ser un punt de trobada i una festa de l'emprenedoria de les comarques tarragonines. Està organitzada pel conjunt d'entitats que formem part de la xarxa URV Emprèn i la seva seu té caràcter rotatori entre les diferents viles i ciutats del territori. L'organització d'aquesta tercera edició va correspondre a l'Ajuntament de Salou i a la Universitat Rovira i Virgili.

El Concurs New Project 2016 valora l'originalitat i la novetat del producte o servei, així com la seva gestió comercial i de màrqueting. Els emprenedors que opten al Concurs han de presentar un vídeo-presentació del projecte de negoci (dels quals només 6 són seleccionats pel jurat), que serà visualitzat durant de celebració del Dia de l'Emprenedoria. Els assistents a la jornada, amb el seu vot, són els que decideixen quin és el projecte empresarial guanyador.

Deltacleta és una empresa jove que ofereix rutes cicloturístiques i temàtiques al Parc Natural del Delta de l'Ebre amb bicicletes elèctriques, un mitjà de transport respectuós amb l'entorn, que permet descobrir en silenci els detalls i les curiositats de l'ornitologia, observant de prop la biodiversitat d'aus i espècies protegides.

Un GPS guia els usuaris per la infinitat de camins rurals i zones protegides a través de les rutes dissenyades per recórrer els entorns naturals més salvatges que amaga el territori deltaic, sense que ni l'edat ni la condició física siguin un impediment.


L’empresa de serveis turístics Deltacleta guanya la primera edició del concurs New Project 2016 | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...Foto: Deltacleta

Comentaris