Montsport, via verda, lloguer de bicicletes, activitats multiaventura i barranquisme

CAT | ES

Creix el nombre de visitants a les Coves Meravelles de Benifallet

Les visites a les Coves Meravelles i el Llagut de Benifallet continuen la tendència a l´alça després que aquesta Setmana Santa s´hagin superat amb escreix les de l´any passat. Justament, aquest pròxim diumenge 30 d´abril se celebrarà una nova edició de la Festa de les Coves

Publicat el26/4/2017

Creix el nombre de visitants a les Coves Meravelles de Benifallet | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...TURISME.- Les visites a les Coves Meravelles i el Llagut de Benifallet continuen la tendència a l’alça després que aquesta Setmana Santa s’hagin superat amb escreix les 2.836 visites de l’any 2016 i les 1.849 del 2015, arribant aquest 2017 a les 3.512 visites. Aquesta xifra suposa un increment del 24% respecte a l’any passat i del 90% en relació al 2015.

En concret, a la Setmana Santa d’enguany 2.613 persones han optat per anar a les Coves i 899 han viatjat amb el Llagut. D’aquestes, 548 s’han decantat per la visita conjunta als dos recursos. Quant a la procedència, novament són majoria els visitants que arriben de les Terres de l’Ebre i de la resta de Catalunya.

Les Coves estan ja obertes tots els dies, de les 10 a les 13.30 i de les 16 a les 19.30, fins al 31 d’octubre, mentre que el Llagut Benifallet funciona en cap de setmana, amb quatre sortides, a les 11, les 12.30, les 16.30 i les18 hores. Benifallet, a més, té habilitat un punt d’informació a l’entrada del poble els caps de setmana. Allí es poden adquirir les entrades del Llagut i també de la combinació Llagut+Coves i rebre informació tant de Benifallet, altres indrets per visitar i la seva àmplia gastronomia , com de la resta de les Terres de l’Ebre i territoris veïns.


Una nova edició de la Festa de les Coves

Justament aquest pròxim diumenge 30 d'abril, se celebra una altra edició de la Festa de les Coves, amb un dinar popular i música amb orquestra. A més, enguany els més petits podran visitar les Coves amb la mascota Trica. El preu del dinar popular és de 10 euros.

L'any 1994, l'Ajuntament de Benifallet va iniciar la visita guiada per les Coves de Benifallet i, davant la gran afluència de turisme, a partir de l'any següent es va decidir dedicar-los-hi una Diada. 

Comentaris