Tuga Active Wear

CAT | ES

Conferència de Federico Mayor Zaragoza sobre els espais naturals protegits

Serà demà divendres a la Cambra de Comerç de Tortosa. La conferència és un dels actes de celebració dels 15 anys del Parc Natural dels Ports.

Publicat el23/3/2017

Amb motiu del seu 15è aniversari, el Parc Natural dels Ports, ha organitzat per a demà divendres 24 de març, una conferència sobre el paper dels espais naturals protegits davant del repte d'aturar la pèrdua de biodiversitat a Europa.

L'encarregat d'impartir aquesta conferència, que començarà a les 19.30 h a la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Tortosa, serà el catedràtic i ex-director general de la Unesco, Federico Mayor Zaragoza.

Els Ports van ser declarats parc natural el 21 de juny de 2001, pel que l'any passat va complir 15 anys Per celebrar-ho va organitzar un seguit d'actes a cada un dels nou pobles que l’integren: Tortosa, Roquetes, Alfara de Carles, Paüls, La Sénia, Mas de Barberans, Arnes, Prat de Comte i Horta de Sant Joan, repartits entre el maig de 2016 i el juny de 2017. La conferència del professor Mayor Zaragoza s'inclou dintre d'aquesta celebració.

Conferència de Federico Mayor Zaragoza sobre els espais naturals protegits | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...

Comentaris