Riba-roja d´Ebre, l´aigua en tots els sentits

CAT | ES

Conéixer la fauna amb finalitats ecoturístiques

El Parc Natural dels Ports ha organitzat una jornada adreçada a persones que realitzen guiatges ecoturístics per a que puguin millorar els coneixements d’identificació i conservació de la fauna salvatge en l’àmbit del parc.

Publicat el13/9/2016

El Parc Natural dels Ports ha organitzat una jornada adreçada a aquelles persones que realitzen guiatges ecoturístics en l'àmbit del parc natural per a que puguin millorar els coneixements d'identificació i conservació de mamífers, aus, amfibis i rèptils amb interès ecoturístic i per a dotar-los d'una eina de bones pràctiques pel que fa a l'observació de la fauna salvatge.

Joan Mestre, biòleg i tècnic del Parc Natural dels Ports, Fèlix Amat, biòleg coordinador de l'Àrea de Recerca en Amfibis i Rèptils del Museu de Ciències Naturals de Granollers i Claudi Bages, tècnic de fauna del Parc Natural dels Ports, serà els professionals que impartiran la jornada que tindrà lloc el dimecres 28 de setembre al Centre de Visitants del Parc a Roquetes. Al matí s'impartirà la part teòrica i a la tarda hi haurà una sortida de camp.

La jornada formativa és gratuïta i està emmarcada en el projecte LEADER Natura.

Per a més informació, consulta l'activitat a l'agenda


Conéixer la fauna amb finalitats ecoturístiques | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...     Sargantana als Ports. Foto: EbreActiu.cat

Comentaris